Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!


Tulossa luovutukseen

PESUlla on nyt runsas määrä kodittomia kissoja, joista suuri osa ei ole vielä luovutusvalmiita. Tilapäiskodeissa on myös pentuja ja ne tulevat luovutukseen, kun ovat luovutusvalmiita ja -ikäisiä. Emme kuitenkaan ota ihmisiä pentujonoon, vaan jokainen eläin PESUlla etsii oman kodin yksilöllisen ilmoituksen kautta. Seurailethan siis sivujamme – päivitämme niille lähes viikoittain uusia kissoja.

Viimeksi päivitetty 20.6.2017


Silvia, Victoria ja Madeleine (pennut)

Koditon kissa

Koditon kissa

Koditon kissa

Kuninkaallinen tervehdys just sulle! Me ollaan Silvia, Victoria ja Madeleine ja me etsitään nyt ihan vakituista palvelusväkee! Me tiedetään että kaikkihan sen homman haluais, mutta jotta sää tietäisit olisitko sää kaikkein sopivin, niin lukases tää:

Mun sisko Silvia ja mää, Victoria, ollaan parhaita kavereita ja me haluttaiskin muuttaa yhteiseen kotiin. Me ollaan molemmat uteliaita ja leikkisiä, tykätään riehua yhdessä ja nukutaankin usein yhdessä. Välillä Silvia kiipee ton meidän määräaikaispalvelijan viereen pötkölleen - kuhan se ei vaan yritä lääppiä tai mitään semmosta... Sen sijaan mää, Victoria, tykkään silittelystä ja oon ihan mielelläni sylissäkin kehräämässä. Ainakin vähän aikaa. Mää en kauaa nääs kerkee oleen kun mulla on yleensä niin paljon tekemistä. Me tullaan Silvian kans siksikin hyvin juttuun, kun se ei tykkää nameista ja mää tykkään, niin mää saan senkin namit!

Mun toinen sisko, Madeleine, on meistä se oikee rinsessa: kaunis kun karkki, mutta aavistuksen vaikeesti lähestyttävä. Se nääs tykkää pitää alamaisiin semmotteen riittävän hajuraon. Madeleine on kyllä touhuissa mukana, leikkii mielellään sulkaleluilla ja on suostunut jopa ottaan herkkunameja palvelijan kädestä. Mutta koskee se ei vielä anna ja ilmottaa sopimattomista lähestymisyrityksistä topakasti sähisemällä. Madeleine ihailee tota meidän vanhempaa kämppiskissaa ja leikkii se meidänkin kans välillä. Sekin siis haluaisi että sen tulevan vakipalvelijan kotona olis kiva kissakaveri odottamassa.

Synnyimme kesäkuussa 2016. Me ollaan totuttu isoihin rauhallisiin koiriin, mutta lapsia me ei olla koskaan nähty. Meidän uuden henkilökunnan pitää antaa meille aikaa, koska me ollaan kaikki kumminkin vähän ujoja - varsinkin ens alkuun - eikä oikein kunnolla vielä luoteta ihmisiin. Me jutellaan keskenämme välillä kovastikin ja se on kuulemma hauskan kuulosta ton meidän palvelijan mielestä.

Jos sää ettit kuninkaallista säihkettä elämääs ja oot valmis sitoutuun elämänmittaiseen suhteeseen, niin älä ny vaan hukkaa tätä tilaisuutta! Katso vielä video meidän leikeistä!

P.S. Jos sää et millään pysty valitteen niin ei hätää, koska me voidaan muuttaa teille myös kaikki kolme.

Luovutusmaksu: 130 € yksi tai 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Tampere


Bunji ja Choki (pennut)

koditon kissakoditon kissa


koditon kissa

 

Äänekäs mau! Olen atleettinen kollipoika Choki ja haaveilen matkasta, kuten kuvasta näkyy. Matkakohteeksi toivon tietenkin ikiomaa kotia. Olisiko sinulla tarjota sellainen?

Olen kaikilla tavoilla hyvin cool sekä ihmisten että itseni mielestä! Tosin omalla tavallani olen hyvinkin sosiaalinen. Moniin askareisiin osallistun kuitenkin mieluiten pienen välimatkan päästä, eli mikään sylikissa en ainakaan vielä ole. Silityksistäkään en niin piittaa, mutta tykkään kyllä ihmisistä – ja välillä suorastaan rakastan ihmisiä, ainakin silloin kun saan leikkikaverin tai ruokaa, heh heh... Ja jos palvelu ei pelaa, niin minulla on kyllä keinot huomauttaa asiasta.

Miu vaan minultakin! Olen Bunji, Chokin veli – kuvissa tuo vaaleahipiäisempi kaveri, jolla on valkoinen hännänpää. Minä olen Chokin matkaseura eli etsimme yhdessä loppuelämän kotia, jossa voisimme viettää kissanpäiviä kahdestaan. Kotioloissa minua sanotaan myös Bumtsibumiksi ja tilapäiskodin ihmiset ovat sanoneet, että harvoin tapaa näin suloista kissaa.

Olen veljeäni kesympi ja todella hellyydenkipeä katti. Kaikki tykkää minusta ja minä tykkään kaikesta ja kaikista: muista kissoista, ihmisistä, rapsutuksista, leikkimisestä, nukkumisesta... Käperryn mielelläni oman ihmisen kainaloon köllöttelemään, mutta toivon pääseväni kotiin, jossa saamme Chokin kanssa juosta matot rullalle jahdatessamme toisiamme tai punaista pistettä!

Me synnyimme kesällä 2016 ja etsimme nyt siis yhteistä loppuelämän kotia. Meitä kutsuttiin aiemmin Alisaksi ja Juhaniksi. Vietimme elämämme alkukuukaudet ilman ihmiskontaktia, mutta olemme oppineet jo aika lailla luottamaan ihmisiin. Vaikka olemme aktiivisia kavereita, kaipaamme kuitenkin kärsivällistä kotia, jossa meitä jaksetaan rohkaista palkitsemalla ja rauhassa edeten. Tulemme hyvin toimeen tilapäiskodin omien kissojen kanssa, mutta lapsia ja koiria emme ole tavanneet. Todennäköisesti ainakin alle kouluikäiset lapset jännittäisivät meitä liikaa eli toivomme määränpäätä, jossa ei ole ihan pieniä kaksijalkaisia.

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Tampere


Mini ja Max (pennut)

Koditon kissaKoditon kissa

Täällä olisi sisko ja sen veli odottelemassa pääsyä ihka omaan kotiin! Kaksikko kantaa nimiä Mini ja Max. Olemma alle vuoden ikäisiä (s. 8/2016), joten leikki on välillä päätä huimaavaa ja koomista. Ja kun nälkä yllättää, niin siitä ilmoitamme mahdollisimman säälittävällä naukumisella. Ruoka onneksi maistuukin hyvin ja painoa pikkuruisiin vartaloihin on alkanut kertyä hienosti. Elämämme alku lähti käyntiin hieman surkeissa oloissa ja luottamus meihin valloittaviin pakkauksiin täytyy ansaita. Ihmisiltä vaadimme siis hieman kärsivällisyyttä, reilusti sopivaa ruokaa, mukava syli rapsuttelupaikaksi ja turvallinen paikka, jossa telmiä ja leikkiä.

Minä Max olen kaksikosta rohkeampi ja uteliaampi, kuvissa mustavalkoinen poika. Tarkastan kodistani joka paikan, nuolen kaiken tielleni tulevan puhtaaksi, menen pienimpäänkin koloseen pyyhkimään pölyt, järjestän pöydillä tavarat uuteen järjestykseen ja pöllytän matot. Todellinen joka kodin tehopakkaus siis! Olen myös sitä mieltä, että juoksemista ei voi harrastaa liikaa, varsinkaan kun kyseessä on takaa-ajo siskon kanssa.

Mini on musta, hoikka ja kaino kissaneiti. Ulkonäkö ja liikehdintä viittaisivat tyylikkääseen pariisittareen; kaunis, elegantti ja varustettu hyvällä ruokahalulla. Vielä ei olla heittäydytty niin tuttavalliseksi, että Mini antaisi rapsutella. Leikkiin kyllä hän tulee mukaan ja viereen nukkumaankin, joten tuntee jo olonsa turvalliseksi ihmisten kanssa. Saamme yhdessä aikaan todella villit remuamisleikit ja välillä nujakointi on sitä luokkaa, että puhuttelu on paikallaan. Tällöin Mini katsoo viattomana suurilla, pyöreillä silmillään, joista on luettavissa ”en se minä ollut, taaskaan”.

Täällä tilapäiskodissa olemme tottuneet muihinkin kissoihin. Sen verran ujoja olemme vielä, ettei meitä suositella ihan pienten lasten leikkikaveriksi, koska voimme ymmärtää leikin väärin ja suojautua kynsillä. Hieman isommat lapset sopivat hyvin leikittäjiksi, kunhan ymmärtävät meidän varautuneisuuden. Sisaruksina saamme kyllä leikin aikaiseksi ihan kahdestaankin, joten tuomme vilkasta elämää aikuiseenkin talouteen.

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Tampere


Minttu

Koditon kissa

Moikka! Mun nimi on Minttu ja olen melko nuori tyttönen. Syntymäajastani ei ole tietoa, mutta luoteeni puolesta olen selvästi melko nuori. Olen utelias ja energinen pikkukisu, joka tykkää leikistä ja kissakavereista ja heidän pestävänä olemisesta. Totuttelen vielä ihmisten seuraan, joten aristelen vielä jossain tilanteissa vieraiden ihmisten lähelle tulemista. Täällä tilapäiskodissa olen rohkaistunut koko ajan enemmän kissakaverin esimerkin myötä, ja päässyt nauttimaan rapsutuksista, kun olen tullut kissakaverin seurana meidän ruokkijan viereen sohvalle. En ole nirso tyyppi ruuan suhteen, ja myös lihat ovat maistuneet hyvin. Ruokkijaani olen tottunut jo aika hyvin ja annan silitelläkin, ja tulen mielelläni ruoka-aikaan jalkoihin pyörimään. Olen myös kova juttelemaan sekä ilmaisen kyllä, kun tekisi mieli leikkiä.

Harjaamisesta olen tykännyt myös, vaikkei turkkini sitä pakolla kaipaisikaan. Leikeistä kaikenlaiset pallot, laserosoitin ja höyhenhuisku narun päässä ovat olleen ehdottomia lemppareita. Näin kesän tullen myös kaikki kärpäset ja muut ötökät ovat saaneet kyytiä, kun minusta on kuoriutunut melkoinen lelujen ja ötököiden metsästäjä! Vieraita olen tullut moikkaamaan tutkiskeltuani heitä hetken kauempaa ja todettuani heidän olevan ihan ok tyyppejä. Olen tosi leikkisää tyyppiä, joten vähintään leikkimällä vieraistakin tulee ihan huikeita tyyppejä.

Semmoinen juttu on kerrottava, että olen altistunut FIPv-muuntuneelle virukselle, joka voi huonolla tuurilla aiheuttaa FIP:in. FIPv on virus, eli sitä ei saa parannettua, mutta se ei myöskään tarkoita, että siihen kuolisi. Voin myös mahdollisesti levittää virusta (on niin vähän tutkimustietoa, ettei voi sanoa varmaksi ettei se tartu). Etsin siis ensisijaisesti kotia, jossa olisi vastaavan taustan omaava kissakaveri.

Voi kunpa minulle löytyisi ihana koti, jossa voin elää pitkän ja onnellisen elämän mukavan FIP-kissakaverin kanssa. Uudelta omistajalta toivon löytäväni rakkautta ja kärsivällisyyttä, jotta voin rauhassa totutella vielä lisää ihmisen kosketukseen (vaikka tätä jo harvemmin aristelen) ja kotikissan elämään. Niin minusta kuoriutuisi nykyistäkin ihanampi kaveri ja saisin elää täyttä kotikissan elämää!

Katso video leikeistäni!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Möfö

Koditon kissa

Hellurei! Mun nimi on Möfö, olen 2014 syntynyt tyttökissa, ja haluaisin päästä tutustuun just suhun mukava ihminen. Tulin tänne mun tilapäiskotiin jo ennen joulua, ja jouduin heti saunan puolelle karanteeniin, missä mun lempimakuupaikka oli tietty kiuaskivet. Nää ihmiset kehtaskin luulla, että oon viimesilläni tiineenä. Pyh! Matokuurilla lähti (omasta mielestäni olematon) pömppömaha pois.

En ole vielä ihan varma luotanko vielä tuohon tilapäiskotimammaani. Ruokaa siltä saa, mutta muuten tarkkailen sitä etäältä sohvan takaa – ihan varmuuden vuoksi. Mulla on täällä myös kissakaveri, mutta viihdyn omissa oloissani. Tarvitsen siis tulevassa kodissani rauhaa ja paljon omistautumista oman rohkeuteni kehittämiseen. Toivoisin sinulla olevan sen verran kissakokemusta ja kärsivällisyyttä, että pääsen ujoudestani pikkuhiljaa, luottamukseni voittaminen vaatii panostusta. Tulethan siis varoen lähelleni, niin lupaan, että pääset lopulta sydämeeni.

Harmiksi tässä talossa asui ennen mua eräs kissa, jolla olikin FiP, jonka vuoksi olen altistunut FiPv muuntuneelle virukselle. Sinänsä se on harmiton, eikä johda kuolemaan, mutta se voi aiheuttaa FiP:in. Virus voi tarttua, mutta siitä ei ole takeita, joten suosittelen itseäni kodin ainoaksi kissaksi tai jonkun FiP-kissan kaveriksi.

Rakkaudella, Möfö

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Orvokki

Koditon kissa

Kurrrrrmiaaau! Täällä Orvokki, vuonna 2005 syntynyt erittäin kaunis, pikkuruinen kissarouva. Olen omanarvontuntoinen kuningatar ja tyypillinen kilppariluonne (kilpikonna-värinen): lempeä ja sosiaalinenkin, mutta tietyt toimenpiteet saavat minusta toisenlaisen puolen esiin. Esimerkiksi minun laittamiseni kuljetuskoppaan on todettu verrattain haastavaksi ja siihen vaaditaan omat niksinsä. Kipakka puoli minusta siis löytyy, kun arjen rauhaani tulee sekoittamaan joku mielestäni epämukava juttu.

Rakastan ihmisen läheisyyttä ja valittuani oman ihmisen, seuraankin häntä mielelläni ympäri huushollia. Tulen myös aina tervehtimään kotiintullessa. Sylikissa en ole, mutta nautin kun hellästi silitellään, tarmokas rapsutus ei ole mieleeni yhtään ja sen myös kyllä näytän. Kissoihin tottunut, jo kokeneempi ihminen osaa minua kyllä lukea ja saa nauttia kehräyksestäni, joka usein alkaa jo kun tuttu ihminen minua katsoo.

Tilapäiskotini mammaa naurattaa joka päivä pentumaiset leikkitapani. Sillä tuulella ollessani pörhistän itseni hurjan isoksi ja pingon häntä putkella karkuun. Tähän lempileikkiini kuuluu se, että ihminen hiippailee perääni katsomaan ja kun "väijyn" esteen takana, pomppaan sieltä hassun sivuttaisen valepompun ihmistä kohti. Ja sitten taas karkuun. Tätä valepomppuleikkiä rakastan, en niinkään mitään kiliseviä leluja.

PESUlle tullessani pitkä turkkini oli melkoisessa takussa ja se parturoitiinkin lähes kokonaan pois. Harjausta on opeteltu ja nykyään nautin siitä – tiettyyn rajaan asti. Tässäkin vaaditaan hieman pelisilmää kanssani. Hampaitani on myös hoidettu ja pari huonokuntoista vaativat poistoa. Minulla myös todettiin varttuneilla kissoilla melko yleinen kilpirauhasen liikatoiminta ja siihen sain lääkityksen. Hyvä hoitotasapaino löytynee pian. Syön lääkkeet mukisematta ruuan mukana, mutta vaivani vaatii säännöllisiä eläinlääkärikontrolleja. Nyt kun lääkitys on alkanut tehoamaan, painoni on alkanut hitaasti mutta varmasti nousta.

Etsin kotia rauhallisesta aikuistaloudesta tai perheestä, jossa on jo isompia lapsia. Minut luovutetaan kotiin, jolla on jo kissakokemusta. Kun tunnen oloni turvalliseksi ja arki soljuu eteenpäin rauhallisesti, ilahdutan tulevaa kotiani kehräykselläni, vähäeleisellä lähelle tulemisella ja hassulla pomppuleikilläni.

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Töpö ja Höpö

Koditon kissaKoditon kissa

Olemme reilu 1-vuotiaat kissaveljekset ja etsimme loppuelämäksemme yhteistä kotia. Olemme oikeasti veljekset ja leikimme aina kaksin siksi haluaisimme yhteiseen kotiin. Olemme erittäin leikkisiä ja tykkäämme leikkiä toistemme kanssa, niin että matot saattavat mennä rullallle.

”Olin pieni kissanpentu hei, kun joku minun häntäni vei. En tiedä mitä tapahtui, kunnes se vain tipahti. Olen silti todella söpö ja siksi sainkin nimekseni Töpö.”

Vasemmalla kuvassa olen minä eli Töpö. Minut erottaa muista kissakavereistani 10 cm pitkästä hännästä, joka on katkennut aikaisemmin. Touhujani se ei haittaa. Olen erittäin leikkisä ja utelias kissa. Tykkään leikkiä muiden kissojen kanssa, mutta ihmistenkin touhut kiinnostavat. Jännitän hieman uusia ihmisiä, mutta kun huomaan että heihin voi luottaa, niin saa minua silitellä.

Kuvassa oikealla olen minä siis Höpö. Olen vähän ujo vielä, mutta päivä päivältä alan luottaa ihmisiin enemmän. Herkuilla minut saa luokseen ja syön jopa kädestä. Äkkinäiset liikkeet sekä kosketus minua arvelluttaa. Ehkä siksi en muuttaisi pikkulapsi-perheeseen. Tahtoisin itselleni oman ihmisen, johon voisin luottaa. Tykkään myös leikkiä leluilla sekä kissakavereiden kanssa. Rakastan sohvalla nukkumista sekä kissojen pedeissä makoilua. Oikein unessa ollessani saatan jopa hieman kuorsata. Paras koti olisi sellainen, joka on rauhallinen ympäristö, sekä paljon leluja ja mukavia nukkumispaikkoja.

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Kangasala


Vili ja Sissi

Koditon kissa

Koditon kissa


Miumau! Me ollaan parhaimmat kaverukset Vili ja Sissi. Haluamme ehdottomasti samaan kotiin, koska olemme kuin paita ja peppu. Tukeudumme toisiimme tosipaikan tullen, mutta meillä on kaikki edellytykset luottaa myös ihmiseen – tällä hetkellä luotamme täysin meidän omaan hoitomammaan... Olemme poikia vuosimallia 2014, joten virtaa vielä riittää. Välillä kuitenkin käperrymme yhdessä ihmisen viereen makoilemaan.

Meistä selkeästi rasavilli ja leikkisämpi olen minä, Sissi. Omaan ihanan rusehtavan värin. Rakastan leikkiä ja jahdata naruja. Kellonajasta riippumatta olen aina valmis jahtiin! Osaan myös rauhoittua; tykkään nukkua ihmisen vieressä ja tulenkin yleensä iltaisin nukkumaan mennessä kerjäämään rapsutuksia. Rapsutuksien saannin aikana on mukava nukahtaa.

Jos toinen meistä on leikkisä, niin mikäs toinen sitten olisi? Vili on ehdottomasti rauhallisempi. Vili on varmasti ruoka-aikaan paikalla ja söisi kaverinsa ruuatkin mikäli ihmiset vain antaisivat luvan. Kyllä Vilikin osaa leikkiä ja jahdata leluja kun sille päälle sattuu. Oikea valkoinen hurmuripoika tummilla täplillä! Vili on huomionhakuinen, joka tykkää seurata ihmisten tekemisiä.

Olemme uusille tuttavuuksille ujoja, jos näin voi asian ilmaista ihmisen kiellellä. Jos vieraita tuleen piiloudumme mieluusti sängyn alle ja tutkailemme tilannetta. Välillä olemme uskaltaneet tulla moikkaamaan uusia tuttavuuksia, mutta tarvitsemme aikaa. Heti kun vieraat ovat lähteneet voimme käpertyä rauhassa tutun ja turvallisen hoitomamman viereen.

Toivomme uudelta kodilta rauhallisuutta. Lapsikotiin emme lähde, mutta esimerkiksi koiran tai muiden kissojen kanssa yhteiselo voisi sujua. Jos kotonasi on vapaa paikka sydämen sulattaville herroille, niin otathan yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Tilapäiskotihoitajallamme on paljon videoita ja kuvia meistä arkirutiineissa näyttääkseen, että olemme ihan kelpo kissoja oman ihmisen seurassa, vaikkakin ujostelemme uusia ihmisiä.

Välillä pohdimme, missä ja milloin on meidän aikamme löytää se oma koti, joka ymmärtäisi meidän hienouden sen kaiken ulkopuolisille näkyvän ”ujouden” takaa. Haluaisitko juuri sinä voittaa luottamuksemme ja tarjota meille loppuelämän kodin?

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Tampere


Harmis

Koditon kissa

Pur, minä olen Harmis, pieni neiti vailla loppuelämän kotia. Arvioitu syntymävuoteni on 2015, joten olen vielä nuori neitokainen. Uudet ihmiset ovat minusta vähän pelottavia, joten näen parhaaksi tarkkailla heitä aluksi sängyn alta piilostani. Minusta ei vierailun aikana saata näkyä häntääkään. Vaadin siis hieman aikaa tutustuakseni uusiin ihmisiin. Tosin tykkään puskea vähän vieraampiakin ihmisiä, jos he menevät herkkukaapin lähettyville. Ei kukaan voi olla antamatta nameja näin söpölle puskijalle!

Kaipaan silti aikaa rauhassa piilossa löjymiseen. Kuka nyt jaksaisi olla koko ajan riehumasssa, minä ainakin pidän huolen kauneusunistani. Yöllä nukun mieluiten sängyssä, arvoisellani paikalla. Asustelen täällä tilapäiskodissa toisen kissan kanssa ja tulemme nykyään ihan kivasti juttuun. Toinen kissa, Boromir, on kyllä hitusen riehakas minun menooni, mutta toisaalta olen rohkaistunut kovasti hänen myötä. On tosi mukavaa, etten ole enää yksin, sillä stressasin ainoana kissana oloa ja minulla oli sen vuoksi terveysongelmia. Olen myös FIV-positiivinen, joka tarkoittaa siis sitä, etten voi muuttaa kotiin, missä olisi FIV-negatiivisia kissoja. Voisinkin siis lähteä tuon komean Boromirin, joka on myös fiv-pos., kanssa samaan kotiin. Sairaus ei ole erityisemmin vaikuttanut terveydentilaani.

Tykkään puskea ihmisiä kovaan ja saatanpa kehrätäkin, nautin kun minua lellitään ja huomioidaan. Leikkiminen on myös mieluisaa, vaikka välillä kesken leikin saatan pelästyä ja mennä edemmäksi tarkkailemaan tilannetta. En erityisemmin innostu kiinniotosta tai nostelusta. Jos kuitenkin onnistut nappaamaan minut kiinni, annan sinun kiltisti käsitellä minua. Aina pienen vastarinnan jälkeen tietenkin.

Kerran jouduin täällä tilapäiskodissa viettämään kokonaisen viikonlopun koiran kanssa. Voitteko kuvitella moista? Minä en pikkukoirasta innostunut, se pelotti minua kovasti ja näin parhaaksi pysytellä sängyn alla turvapaikassani. Toivon, ettei loppuelämän kodissa olisi muita eläimiä kuin rauhallinen ja mukava kissakaveri. Rakastan omaa rauhaani, mutta toivon silti sinulla olevan aikaa kanssani kotona oleiluun. On niin kurjaa olla yksin kotona, kaipaan kovasti seuraa!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Boromir

Koditon kissa

Kurr, minä olen Boromir, varsinainen hurjapää Hervannasta. Olen 2013 syntynyt kollipoika. Matot ja huonekalut saavat väistyä tieltäni! Rakastan ottaa spurtteja ympäri asuntoa ja leikkiä hurjia jahtileikkejä leluilla. Yksin leikkiminen käy tosin välillä kovin tylsäksi, joten kaipaisin kanssani leikkivää ihmistä. Täällä tilapäiskodissa on toinenkin kissa, mutta hän ei ole vielä erityisemmin innostunut rajuista leikeistäni, taitaa olla liian neitimäinen minun menoihini. Olisin kuitenkin mahtavaa, jos uudessa kodissani olisi kissakaveri. Haastetta tuo toki se, että olen FIV-positiivinen, jolloin kanssani elävän kissan tulee olla myös positiivinen. Enhän toki halua tartuttaa ketään. Koirakaveri voisi olla ihan kiva, vaikka en ole koiria nähnyt kuin kantokopan kaltereiden takaa. Ne eivät kuitenkaan pelottaneet minua yhtään. Tai jos löytyy oikein sitoutunut ihminen viihdyttämään minua, niin voisin harkita jopa eloa talon ainoana kissana.

Olen reipas vieraita ihmisiä kohtaan, mutta kovassa hälinässä hämmennyn ja saatan tarkkailla tilannetta hieman taka-alalta. Vaikka olenkin seurallinen, en silti ole mikään sylikissa. Rapsutuksissakin minua kiinnostaa lähinnä ihmisten sormet, niillähän olisi aivan mahtavaa leikkiä! Harmi ettei se ole kuulemma kovin suotavaa käytöstä.

Minulle on tehty hammasremppa, joten nyt suuni on terve eikä puuttuvat hampaat haittaa syömistä. Olen hieman stressaantuvaa sorttia ja pissavaivojakin on siitä johtuen ollut, joten tulevalta kodilta vaaditaan perehtymistä stressinhallintakeinoihin. Minulla on myös herkkä vatsa, ja tarvitsen hyvinvointiani edistävää laadukasta ruokaa.

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Ida-i, Olbos ja Mehiko

Koditon kissa

Koditon kissa

Koditon kissaKoditon kissa

Hola! Olemme mainio kollikolmikko, Ida-i, Olbos ja Mehiko. Etsimme tositarkoituksella omaa kotiamme. Ihan kaikista hienointa olisi, jos voisimme kaikki muuttaa samaan kotiin. Olemmehan koko elämämme viettäneet yhdessä (ehkä 5 vuotta, ehkä vähän enemmänkin: eläinlääkäri sanoi että ikäämme on hankala/mahdoton arvioida ja mehän emme ikäämme kenelläkään kerro). Jos muutamme kahteen kotiin, niin sillain olemme miettineet että minä, Ida-i, muutan yhdessä Olbosin kanssa samaan kotiin ja Mehikolle etsimme kodin jossa hälle on kiva kissakaveri, tai miksei useampikin.

Me kaikki olemme hyvin ihmisrakkaita ja sosiaalisia, leikkisiä kavereita. Mikä on tavallaan ihme, sillä elämämme oli vähän heikolla tolalla aiemmin. Huonojen olojen takia meillä oli hieman terveysvaivoja. Mehikolla on todettu sydämessä sivuääni ja munuaisten vajaatoimintaa, hällä on päivittäin lääkitys noihin vaivoihin sekä hää on munuaisruokavaliolla. Lääkkeen antaminen onnistuu onneksi helposti ja vaivatta ja erityisruokakin maistuu. Minulla ja Olbosilla on myös riski munuaisjutuista, tilannetta on seurattava ja tarvittaessa tsekattava tilanne verikokein. Terveydentilamme vaatii siis eläinlääkärin säännöllistä seurantaa.

Näistä hankaluuksista huolimatta tulemme silti hyvin juttuun ihmisten kanssa. Emme ole sylikissoja sanan varsinaisessa merkityksessä (ehkä meitä ei ole koskaan pidetty sylissä?), mutta rapsuttaa ja silittää meitä kyllä saa. Ja pitää! Minä tykkään silittämisestä niin paljon että menen ihan mutkalle, tai ainakin selälleni, Olbos kehrää kuin pieni leijona kun sitä silitetään ja Mehikon bravuuri on nukkua ihmisen päällä. Me kaikki kehräämme kovasti, puskemme sinua ja kaikin tavoin näytämme että tykkäämme sinusta.

Pidämme leikkimisestä sekä ihmisten kanssa että keskenämme, erilaiset höyhenhuiskalelut ja laservalo ovat ehdottomia suosikeitamme, mutta leikimme myös yksiksemme vaikkapa kissanmintulla hajustetuilla leluilla. Ymmärsimme salamana kiipeily-raapimapuun tarkoituksen. Tai no, Olbos ehkä ei. Raapimisen lisäksi hää nimittäin myös tykkää nuolla raapimapuuta. Mutta kelläpä meistä ei olisi jotain omituista tapaa.

Olemme olleet tekemisissä ongelmitta muiden kissojen kanssa. Tapauskohtaisesti voimme harkita muuttoa myös koira- ja/tai lapsiperheeseen. Olisiko sinun kodissasi tilaa hurmaavalle kollikolmikolle tai edes parille – tule tutustumaan meihin! Tässä vielä Ida-i videolla!

Luovutusmaksu:130 € yksi tai 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Tampere


Gitta

Koditon kissa

Olen n. 3-vuotias kaunotar Gitta hienoine "Bresnev-kulmakarvoineni", aika persoonallista siis. Olen terve ja siltä osin kaikki kunnossa.

Tykkään valtavasti silityksistä, rapsutuksista, sitä voisi jatkaa miten pitkään vaan ihmiseni jaksaa. Pikkuhiljaa ajan kanssa olen alkanut luottaa tuohon tilapäispalvelijaani. Olen vielä aika ujo, enkä uskalla tulla näkösälle vieraiden läsnäollessa.

Täällä asuu muitakin kissoja, mutta en välitä niiden seurasta yhtään. Siihen vastaan painokkaasti, älä tule lähemmäs. Iltaisn kun on rauhallista tässä omassa huoneessa palvelijan kanssa, eikä talouden muut kissat tule häiriköimään, lähden oitis turvahyllyköstäni alas. Pelailen palloa ja leikin itsekseni, teen spurtteja, kiipeilen kynsien teroitukseen sopivassa kiipeilytelineessä.

Toivoisin jo saavani oman rauhallisen kodin, jossa ei olisi muita eläimiä tai lapsia, ne vain häiritsee minua. Vaikka olen ujo ja pidättyväinen, en ole koskaan osoittanut vihamielisyyttä tätä tilapäisihmistä kohtaan, mutta on mentävä hissuksiin ehdoillani, ei pakolla. Jos sinulla on kärsivällisyyttä ja haluat meistä ystävät, niin saat kaiken rakkauteni, sitä minulla riittää, kunhan voin luottaa ja kemiat pelaa yhteen!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Wiljami ja Esteri

koditon kissakoditon kissa

Mou! Mä oon Wiljami, vuonna 2014 syntynyt vaaleaturkkinen kollipoika. Toi mustavalkoinen pikkutyttö on mun sisko Esteri. Me etsitään tositarkoituksella yhteistä kotia koko loppuelämäksi!

Me ollaan reippaita nuoria kissoja, ja meidän päivät kuluu yleensä leikkiessä ja nokkaunia ottaessa. Laservalon saalistus on kivaa, ja kuivanamuja me jaksettais tietenkin jahdata vaikka koko ajan. Juoksukisat muiden kissojen järjestetään tietenkin päivittäin, ja silloin juostaan matot rullalle!

Mä, Wiljami, oon sille päälle sattuessani aikamoinen halipallero, ja yleensä herätän sut aamulla kuuluvin kehräyksin ja hellin puskuin. Jos et huomioi mua, tuun tallomaan päällesi ja teen vaikka pari näyttävää hyppyäkin niskaasi. Huolehdin siis kyllä siitä, ettei aamiainen myöhästy liikaa! Joskus taas haluan olla omissa oloissani, enkä halua että mua silloin häiritään. Sellaisessa tilanteessa voin livahtaa vaikka sängyn alle. Toi Esteri on vielä vähän mua ujompi, mutta kyllä sekin antaa sopivassa tilanteessa ihmisen kuopsutella itseään. Vieraita ihmisiä kohtaan ollaan vielä aika varautuneita, ja kun ovikello soi, painutaan kyllä piiloon. Mut hei, koko ajan me tässä rohkaistutaan!

Toi tilapäiskotimamma sanoo, että meissä on vähän voron vikaa: joskus yön pimeydessä ollaan käyty kaivelemassa keittiön hyllyistä meille sopimattomia elintarvikkeita kuten leipää. Hups! Mutta sellaisia me nuoret aktiiviset kissat ollaan.

Me ollaan tavattu paljon muita kissoja, ja ollaan tultu kaikkien kanssa toimeen hyvin. Etsitään siis yhteistä kotia, mutta eihän se haitaksi olisi, jos siellä kodissa olisi ennestään jo joku kiva kissakaveri! Koirista ja pienistä lapsista meillä ei ole kokemusta, mutta kyllä me lapsiperheeseenkin voitaisiin muuttaa, jos lapset osaa kohdella meitä asianmukaisesti. Soittelehan siis kissakoordinaattorille ja tuu tutustumaan meihin tarkemmin!

Luovutusmaksu yhteensä: 230 €
Sijainti: Valkeakoski


Indika

Koditon kissa

VARATTU
Miu! Minä olen Indika, hyvin kiltti ja hyvätapainen tyttökissa. Arvioivat että olisin syntynyt vuonna 2013. Olen melko ujo, mutta tilapäiskotihoitajaani saa jo silittää minua! Silti vieläkin joskus hätkähdän ja pakenen kun näen käden tulevan minua kohti. Voi olla että uudessa kodissakin menee paljon aikaa, ennen kuin uskallan luottaa sinuun. Luottamukseni sinun on ansaittava rakkaudella ja kärsivällisyydellä.

Etsin kotia, jossa ei ole muita kissoja eikä lapsia. Ainakin aluksi haetaan ensin se keskinäinen luottamus puolin ja toisin. Leikin yleensä yksikseni, pallot ovat paras leluni. En syö kukkia, enkä kiipeä mielelläni mihinkään korkealle. No joskus tulee sitäkin tehtyä mutta äärimmäisen harvoin. Olen aika epäluuloinen kaikkea uutta ruokaa kohtaan, enkä edes maista vaikka mitä tarjoaisit. Tykkään parista tietystä ruokamerkistä ja herkkupaloista.

Jos olet ihminen, jota eivät pienet haasteet rakkauden eteen pelota, niin voisin olla sun kissasi. Toivoisin että olet rauhallinen ja kärsivällinen minua kohtaan. Olenhan ihanan rakastettava, lempeä ja suloinen kissaneiti vailla pysyvää kotia!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Jaime ja Cersei

Koditon kissa

Olemme Jaime ja Cersei, rauhallinen sisaruskaksikko, synnyimme 2006. Tykkäämme kiipeillä ja tarkkailla ikkunasta pihan tapahtumia. Me molemmat tykkäämme myös silityksistä ja rapsutuksista, välillä änkeämme jopa samaan aikaan kainaloon. Hiekkalaatikolla asioiminen sujuu ja olemme kaikkiruokaisia, kana on ollut molempien herkkua!

Cersei on meistä kaunis pieni kilpikonna värinen tytteli. Hän aina ilmoittaa naukumisellaan, jos hän on epätyytäväinen palvelusväen hitauteen. Cersein saattakin löytää hyvin erikoisista paikoista tarkkailemassa. Cersei viihtyy sylissä ja on oikea hurmuri. Eläinlääkärikin kehui olevan ikäisekseen todella hyvässä kunnossa.

Jaime on rohkein meistä ja tuleekin heti vieraiden silitteväksi. Ulkomuodoltaan hän on komea harmaa-valkoinen kollipoika. Hän tykkää tarkkailla sohvalla valtakuntaansa ja löytääkin asunnosta aina pehmeimän paikan, missä hän tykkää tyytyväisenä kehräillä.

Olemme tottuneet toisiin kissoihin ja koiriin. Toisten eläinten olisi suotava olla suht rauhallisia, kun emme enään niin jaksa melua ja hirveää vimmeltämistä. Vaikka kyllä mekin tykätään antaa leluhiirille kyytiä. Lapsiin emme ole tottuneet ja pikkulapsiperheen elämä olisi meille ehkä liian rauhatonta. Eli rauhallinen koti, jossa on pehmeitä tyynyjä, olisi meille ensisijainen koti.

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Tampere


Otto-Poika

Koditon kissa

Mahtuisko teille yksi tamperelainen Otto-Poika? Voitteko kuvitella!? Sellaisen nimen kehtasivat mulle antaa!! Pate-Mies olisi sopinut paljon paremmin!

Sanovat, että olen arviolta noin 2-vuotias vekkuli velikulta. Mutta sen verran haluan kyllä heti alkuunsa korjata, että persoonani on varsin kookas – ja raamikas ulkomuotoni kehystää sitä täydellisesti. Olen tosimies.

Ensinnäkin olen aika ylpeä hännästäni. Se on paksu ja pöyheä – varmasti kulmakunnan komein. Myös viikseni täyttävät miehiset mitat. Eikä tässä karvaisessa ja lihaksikkaassa kollikissan kropassakaan mielestäni mitään vikaa ole. Täällä tilapäiskodissa tosin välillä huomauttavat, että olisi muka pieni pömppömassu kasvamassa. Miehisyyttänikin kehtaavat arvostella sanomalla, että olisin vässykkä mammanpoika. No, pienemmästäkin loukkauksesta sitä tulee laittaneeksi kajaalit naamaan. Näyttävät kuulemma hassulta naamiota päässä. Ja kattia kanssa!

No, voin sen nyt toisaalta myöntääkin, että välillä täytyy vähän isotella, jotta uskottavuus säilyisi. Ajoittain tulee riehuttua ja tehtyä laittomuuksia. Pikkuisen saatan myös haastaa kodin muita kissoja painiin. Tosin tiedän, että noi kutaleet täällä ajattelee, että näytän pikemminkin ylipainoiselle balleriinalle, joka tanssahtelee huiskalelun perässä. Niiden mielestä vessapaperirullan tuhoaminen ei myöskään oikeuta koviin rangaistuksiin. Kehtaavatkin!

Mikään sylikissa en siis ole – pois se minusta! Vaikka kyllähän sitä ajoittain tällainen ravaas kollikissakin kaipaa vähän hellyyttä. Mutta voidaanhan sitten halailla niin, ettei muut huomaa, jotta voin taas jatkaa miehistä sohvalla istuskelua ja telkkarin tuijottelua? Ja tiedoksi: mun kohdalla tie sydämeen tosiaankin käy vatsan kautta!

Koska olen näin mahtava, mulle sopisi parhaiten arvoiseni mahtava koti. Toivoisin saavani myös lähestyttävän ja ennakkoluulottoman kissakaverin – tytön tai pojan, ei sen niin väliä. Sanovat täällä, että olen rohkea, reipas ja energinen ikinuori, joten eläkeläiskissoihin saattaisin nopeasti kyllästyä – ja ne suuttua muhun. Pitäähän sitä menoa ja meininkiä olla! Toisaalta myös ihan pienet ihmislapset saattaisin juosta kumoon, sen verran vaarallinen sentään olen. Sinä sopiva, soitellaan!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Nat

Koditon kissa

VARATTU
Hei! Olen nimeltäni Nat, ja olen arviolta parivuotias kissaneito. Olen todella läheisyydenkipeä karvapallero, ja kaipaan itselleni kotia ja omaa palvelijaa, ei kun siis ihmistä tai ihmisiä! Olen hyvin sosiaalinen, vaikka joskus paras paikka viettää aikaa on kyllä sängyn alla... Kuitenkin kun minut kattonsa alleen ottaneet ihmiset tulevat kotiin ja alkavat puhua, niin kipitän nopeasti sieltä pois maukuen! Illalla tykkään käpertyä viereen nauttimaan silityksistä.

Olen vähän ujo edelleen, ja varsinkin alussa uudet ihmiset ovat jännittäviä. Minusta on kuitenkin kuoriutumassa todella rohkea ja sosiaalinen kissa, vaikka edelleenkään en pidä esimerkiksi syliin nostamisesta tai äkkinäisistä liikkeistä. Leikkimisestä tykkään kovasti, ja jos minua ei päivällä huomioi tarpeeksi niin voit olla varma, että juoksen yöllä rallia makuuhuoneessa!

Sosiaalisuudesta vielä sen verran, että vaikka rakastankin ihmisten seuraa, niin tarvitsen aluksi aikaa ja kärsivällisyyttä. Nyt vietän paljon aikaa ihmisten kanssa, mutta varmasti otan taasen takapakkia uuteen paikkaan siirtyessä. Kissakavereista en oikein välitä, tämän paikan toinen kissa on yrittänyt minuun tutustua, mutta pelkään kovasti. Vieläkään emme ole päässeet kunnolla tutustumaan, kun peräännyn sängyn alle ja murisen ja sähisen sieltä. Muuten olen kyllä talon tavoille oppinut.

Tule ihmeessä tutustumaan minuun!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Elizabeth

Koditon kissa

Miua! Olen Elizabeth, tutuille Ellu, ja arvioiden mukaan olen syntynyt 2015. Neljä pentua olen hoitanut nyt maailmalle uusiin koteihin ja nyt olisi minun vuoro päästä vaihtamaan maisemaa.

Olen viettänyt suurimman osan elämästäni ulkona, joten en heti luota vieraisiin kaksijalkaisiin. Siitä huolimatta uskallan syödä jo herkkuja kädestä sekä tulla sohvalle viereesi, mutta sopivan matkan päähän tietenkin. Tilapäiskotini on kuitenkin kehunut, kuinka paljon olen kehittynyt ihmisläheisemmäksi, kunhan mennään minun tahtiini. Maksan siis vaivannäön rauhallisesta tutustumisesta varmasti takaisin!

Aina en jaksanut pentujen perässä juoksennella, pitihän äidin välillä tarkkailla sivummaltakin. Usein kuitenkin rasavilliys voitti ja pennut saivat minusta parhaan paini- ja juoksuvastuksen. Parasta aktiviteetti onkin sekä toisten kissojen että laserin perässä juokseminen. Nautiskelen nyt siis sisäkissan elämästä, mutta viihdyn paljon myös lasitetulla parvekkeella raittiista ilmasta nauttien sekä lintuja seuraillen. Uudessa valtakunnassani ei ole pakko olla muita kissahallitsijoita, mutta eihän kaverista mitään haittaa olisi! Koirista sen sijaan minulla ei ole mitään kokemusta.

Odotan pikaista yhteydenottoasi!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Casanova ja Sicily

koditon kissakoditon kissakoditon kissa

 

Olemme Casanova ja Sicily, eli tuttavallisemmin Kassu ja Sisi, kissapariskuntien George Clooney ja Catherine Zeta-Jones. Minä Sisi, tuo mustavalkea kuvissa, olen syntynyt ehkä siinä 2014 paikkeilla ja Kassu pari kolme vuotta aiemmin. Me molemmat olemme ehkä alkuun hieman ujoja kissoja, mutta kärsivällisyydellä ja totuttamisella meistä kuoriutuu esiin täydellinen parivaljakko. Siinä missä minä olen utelias ja keskitän energiani leikkimiseen, ihmisten välttelyyn ja ikkunasta tuijottamiseen, syöksyy Kassu paikasta toiseen ruuan perässä kuin väliaikaisesti varjonsa menettänyt kissamies.

Menneisyyden haamut eivät kuitenkaan palaa, sillä ajan myötä meistä on kuoriutunut esiin valloittavia piirteitä, joista pistää esiin minun aina häntä uljaasti pystyssä kulkeminen ja pohjaton uteliaisuuteni. Olen selvästi kiinnostunut ympäröivästä maailmasta (ja ruuasta, sillä muutoin Kassu söisi kaiken), mutta vielä rohkeus ei ole riittänyt siihen, että antautuisin palvelijan silitettäväksi. Harmaiden kissojen "perinteitä" kunnioittava Kassu sen sijaan viihtyy toisinaan sylissä ja herran suurta herkkua ovat balkanin makkaroiden lisäksi kissanruoka, kissan kuivaruoka, sekä silitykset, joita saa antaa välillä niin aikuinen kuin myös nuorempi palvelija.

Me olemme FIV-positiivisia kissoja, mutta sehän ei tahtiamme nyt hidasta. Lähdemme pysyvään kotiin vain parivaljakkona.

Luovutusmaksu yhteensä: 230 €
Sijainti: Tampere


Morticia

Koditon kissa

Hei ihmiset! Tässä olisi jollekin onnekkaalle ohittamaton työtarjous – mahdollisuus päästä osaksi kuusivuotiaan neiti Mortician palvelusväkeä.

Palvelukseen etsitään rapsutustaitoista, mutta samalla myös minulle omaa tilaa antavaa ihmistä. Rakastan rapsutuksia, minua saa sylitellä ja minä annan siitä palkaksi puskuja, mutta välillä haluan olla omissa oloissani ja muistutan sinua tästä kevyellä tassuläpsäisyllä. Tästä syystä en tahtoisi muuttaa pikkulapsitalouteen, koska mini-ihmiset eivät aina ymmärrä vihjailujani.

Palvelusväen tulisi sitoutua palvelemaan vain minua, ei muita kissoja. Haluan olla kodin ainoa kissa, enkä jakaa ihmisiäni tai ruokakuppiani kenenkään muun kanssa. Minulla ei ole kokemusta niistä koiriksi kutsutuista otuksista, mutta mikäli koira antaa minun olla rauhassa, en usko meillä tulevan ongelmia tämän asian suhteen.

Ruoka-asioissa olen hivenen hemmoteltu, ainakin jos tilapäiskotiemäntääni uskotaan. Saatan yhtenä hetkenä rakastaa jotain ruokaa, ja seuraavassa hetkessä yritän peitellä sitä nyrpeä ilme naamallani. Tilapäiskotiemäntäni onkin alkanut laittamaan jokaiseen ruoka-annokseeni muutaman kuivatun kana- tai kalapalasen mausteeksi, jolloin kelpuutan annoksen mukisematta. Hyvin koulutettu ihminen vai mitä? Joten uuden kotini kokin tulee osata ruokieni maustaminen, tai meille tulee hyvin nopeasti riitaa ruokailuasioista. Ainiin, ja syön siis lähinnä vain hyvälaatuista, lihapitoista märkäruokaa, raksuja nautin ainoastaan älypeleistä esiinkaivettuina herkkupaloina. Minulta nähkääs puuttuu useita hampaita, enkä pysty pelkkiä kuivia raksuja syömään kunnolla. Muutoin hampaiden vähyys ei elämääni haittaa, kunhan palvelusväkeni muistaa säännöllisesti kurkata suuhuni, ettei siellä ole mitään yllätyksiä.

Vaikka saatan ulkomuodoltani muistuttaa laiskanpulskeaa sohvatyynyä, ei siihen uskomukseen kannata tuudittautua! Täällä tilapäiskodissani vierailee säännöllisesti sellainen punainen piste, olen kuullut sen tekevän visiittejä myös muissa kissatalouksissa, joten on hyvät mahdollisuudet, että se tulisi vierailemaan myös sinne teidän luoksenne. Tai siis minun luokseni. Ja jos näin käy, olkaa huoleti, teen kaikkeni suojellakseni teitä tuolta punaiselta säteeltä!  Tästä löydätte videomateriaalia minusta tekemässä arvokasta suojelutyötäni.

Tässä oli vaatimukseni uutta palvelusväkeä koskien, palkkaus on kissaTESsin mukainen, eli rajattomasti rakkauskehräystä, puskuja ja nauttimista ihastuttavasta seurastani. Työsuhde on vakituinen ja loppuelämäni kestävä. Mikäli koette olevanne etsimäni ihminen, ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan aika työhaastattelulle!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Bevi ja Benja

koditon kissa

koditon kissa

Terveppä terve! Täällä sinua morottelee reipas neitikissan alku Bevi! Olen tämmöinen harmaa-raidallinen vihersilmä ja etsin yhteistä kotia siskoni Benjan kanssa. Ollaan eletty alkuun lähes kirjaimellisesti pellossa ja nyt totutellaan tämmöiseen mukavaan elämään. Ollaan synnytty 2016 tienoilla.

No, höpistään ensin vähän minusta. Olen siskoani Benjaa rohkeampi, mitä tulee ihmisiin. Tulen ihan viereen ja syliinkin rapsuteltavaksi koska ah, se on niin mukavaa!!! Jopa niin mukavaa, että saatan vähän näykkiä. Mulla on muutenkin kuulema vielä opeteltavaa sen suhteen mitä te ihmiset kestätte, minä kun olen tottunut vaan kissojen kanssa touhuamaan. Purra ja raapia ei vissiin saisi, mutta kun innostun niin herkästi! Leikin ja touhuan kovasti ja tulee siinä silloin tömisteltyä. Olen nokkela likka, ja tällä hetkellä opettelen pallon tuontia. Välillä on vaikea hoksata lähteä pallon perään, mutta pyydettäessä tuon sen kyllä sinulle!

Siskoni Benja on vähän minua arempi, se mielellään vaan tarkkailee ihmisten tekemisiä. Kyllä se uskaltaa liikkua ja touhuta kuten normi kissat, uskaltaa jopa käydä haistelemassa, mutta kosketus on vielä työn takana. Ei sitä turhaan lääpitä! Benja on tuommoinen ruskeatabby-kuvioinen, ei sovi turkin kuvioita käsin mennä vielä sotkemaan.

Ollaan alkuun kumpikin tosi arkoja, mutta nameilla, rapsuilla ja ruualla ollaan opittu luottamaan ihmisiin jo näinkin paljon! Emme lähde lapsiperheeseen, missä lapset on kovin pieniä, lähes aikuiset lapset ok. Koiria vedetään kuonoon ja kaneja pidämme paisteina, joten niitä ei mieluusti olisi uudessa kodissa. Uudet kissaystävät on jees!

Etsimme sellaista kotia, missä meitä kissoja ymmärretään ja jaksetaan keskittyä tekemään meistä hyvinkäyttäytyviä leidejä. Olemme sisäsiistejä ja ruoka maistuu.

No, miltäs kuulostettiin? Melkoiselta seikkailulta, eikös vaan? Ota yhteyttä niin katsotaan, olisiko meistä seikkailemaan yhdessä!

Tässäpä vielä videoo mun puskemistaidoista.

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Tampere


Saga

Koditon kissa

Hei, olen Saga. Olen ehkä noin vuonna 2013 syntynyt, elämän koviin särmöihin tassujani satuttanut tyttökissa. En osaa luottaa vielä ihmisiin varauksetta, enkä tiedä olenko koskaan valmis heittämään sillä lailla itsesuojeluvaistoani kokonaan narikkaan. Kuitenkin rauhalla ja rakkaudella luotettavaksi itsensä todistaneen ihmisen kanssa uskallan jo näyttää hellempää puoltani.

Olen elänyt lähinnä ulkosalla suuren osan elämästäni ja ulkosalle olen monet pentueenikin tehnyt, mutta osaan hyvin käyttäytyä sisätiloissa hiekkalaatikoiden ja muiden sivistyshärveleiden kanssa. Suhtaudun ruokaan terveen epäilevästi, mutta syön sitten kyllä hyvin kunhan olen varmistanut että se on turvallista. Ettei kukaan pääse yrittämään kimppuuni, kun uskaltaudun laskemaan pääni kuppiin. Näillä varotoimin olen säilyttänyt hyvän terveyteni tässä vaarallisessa maailmassa, ja niinpä olenkin saanut eläinlääkäriltä puhtaat paperit.

Haluaisin asua loppuelämäni rauhallisessa paikassa, jossa minua arvostetaan ja luottamukseni eteen ollaan valmiita tekemään töitä. Lasten tai koirien pariin en taida sopia. Kissakaverit voisivat minulle sopia, jos he ovat luonteeltaan rauhallisia ja tahdikkaita. Toisaalta voisin olla mielelläni ainoakin kissa.

Tule toki tutustumaan, mutta älä loukkaannu jos pidän alkuun etäisyyttä sillä tarvitsen aikaa ennen kuin innostun. Tässä kaksi videota minusta. Ensimmäisellä ollaan luottamuksen alkutaipaleella, ja uskallan vasta arasti maistella tarjottuja herkkuja. Toinen, myöhemmin otettu video näyttää rakastavaa puoltani jo paremmin.

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Ylöjärvi


Netta ja Toffee

Koditon kissa

Koditon kissa


Miau. Olemme ystävykset Netta ja Toffee, tyttökissat vuosimallia arviolta 2010. Me olemme tiivis parivaljakko, vaikka olemmekin luonteiltamme vähän erilaisia. Kaverini Toffeen lempipaikka on yleensä siellä, mistä näkee parhaiten ihmisten touhuja. Toffee pitää hirveästi rapsutteluista ja huomiosta.

Minusta, eli Netasta, tilanne on mukavin silloin, kun on rauhallista ja voin rauhassa katsoa, minne menen ja mihin osallistun. Mielelläni seuraan tapahtumia omasta rauhastani ja tulen rapsuteltavaksi silloin, kun joku kauniisti minua pyytää.

Yleensä menen sinne minne Toffeekin menee, enkä oikein pidä siitä jos minut erotetaan Toffeesta. Me molemmat pidämme hyvästä ruuasta ja tykkäämme viettää aikaa peiton päällä omassa kolossamme. Viihdymme myös lasten kanssa. Olemme siis jo hyvän aikaa totutelleet sisäkissan makoisaan elämään. Vessaa osasimme käyttää heti alusta asti, siistejä neitejä siis. Me olemme FIV-positiivisia kissoja.

Etsimme kotia, jossa saa huomiota ja hellyyttä. Tervetuloa tutustumaan meihin lähemmin!

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Pirkkala


Supi ja Haamu

Koditon kissa

Koditon kissa

Koditon kissa

Olen loppuvuodesta 2010 syntynyt tyttönen Supi ja etsin yhteistä loppuelämän kotia saman ikäisen kaverini Haamun kanssa. Ollaan molemmat synnytty ulkona, mutta onneksi päästiin alle vuoden ikäisenä ihmisten ruokittaviksi sisätiloihin. Ihmiset onkin vähän jännä juttu. Niiden nopeat liikkeet on pelottavia, ja sellaisessa tilanteessa täytyy ehkä vähän sähistä tai mennä sängyn alle piiloon. Mutta toisaalta kun huomaan tyypit varattomiksi on rapsutusten saaminen ihan parasta!

Olenkin todellisuudessa hyvin hellyydenkipeä ja ilmoitan tästä istumalla palvelijani eteen ja tuijottamalla häntä kunnes hän ymmärtää minua silittää. Oikein akuutissa rapsutusvajeessa tulen kiehnäämään jalkoihin, koska silloinhan minua ei voi olla huomaamatta kun olen niin söpö.

Minä mustavalkoinen kaunokainen olen Haamu, myöskin 2010 syntynyt tyttö. Olen luonteeltani utelias ja ehkä vähän leikkisämpi kuin kaverini Supi. Ihmiset ovat mielestäni mielenkiintoisia ja niiden touhuja on kiva seurata, mutta en kuitenkaan ymmärrä Supin innostusta rapsutuksiin. Minä voin kyllä käydä ihmisiä nuuhkimassa ja varsinkin niiden varpaat on hauska juttu, mutta lähden kyllä nopeasti karkuun jos alkavat liian tuttavallisiksi. Ruuasta tykkään ja nappuloita onkin hauska metsästää kun niitä heitellään. Ihmisten kädestäkin syön, jos on jotain oikein herkkua tarjolla.

Etsimme rauhallista kotia, jossa olisi kärsivällisyyttä ja rakkautta meille molemmille. Lapset ja koirat saattaisivat olla liian pelottavia, mutta mukava kissakaveri ei varmaan haittaisi. Olisitko sinulla tarjota meille oma loppuelämän koti?

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Tampere


Tirlittan

Koditon kissa

Eläminen tässä hektisessä elämässä, kylläpä näyttää raskaalta. Näin mietiskelen Minä eli Tirlittan. Täynnä aina erilaisia projekteja. On työprojektia, laihdutusprojektia, taloprojektia, matkaprojektia. Mites olis näiden ohella myös kissaprojekti? Minun kanssani.

Wikipedia kertoi tilapäiskodilleni projekteista näillä sanoilla; projekteihin liittyy usein jotain monimutkaista, esimerkiksi vaikeasti ennakoitavia riskejä tai erityistä luovuutta ja erikoisosaamista vaativia tehtäviä. Kas, kun ihan yhteistuumin tsekattiin vähän tarkemmin tätä nykyajan meininkiä. Osan allekirjoitan, suurinta osaa taas en. En koe itseäni monimutkaiseksi enkä vaikeasti ennakoivaksi riskientekijäksi. Kas, osaan kyllä kertoa, kun mennään mukavuusalueeltani pois eikä sitä ihmisen tarvitse arvuutella. Niitä projekteja olen tässä elämäni varrella jo toteutellutkin. Olen selvinnyt hetkittäin vaikeistakin olosuhteista hengissä ja pitkään projektinani on ollut alkaa luottamaan ihmiseen. Minut on arvioitu 3-8-vuotiaaksi tyttökissaksi.

Tilapäiskodissa ensimmäisen vuoden toteutin projektejani täysin ihmiseltä piilossa, yöaikaan, pitkään myös vaatekaappi täytti minulle sen rauhan suunnitella projektejani. Nyttemmin olen alkanut jo näyttämään paperilla hahmotelmiani jo ihmisen läheisyydessä, parhaimmillaan hajatelmien keskellä voin ottaa herkkupalan kädestäkin ja jatkaa toimiani. Liikesalaisuudet minulla vielä kovin piiloteltuja eli 100%:sti en luota ihmiseen, ettei paljasta niitä kilpailijalle.

Hyvällä tiellä kuitenkin koen olevamme siinä, että nuo ihmiset ei halua pahaa minun suunnitelmille. Täällä tilapäiskodissa olen elänyt kouluikäisten lasten perheessä ja kissakaverin kanssa. Kissakaverille olen ollut myötämielinen projektieni jakamisessa eli kissakaveri on ookoo muttei täysin välttämätön. Pupujenkin kanssa olen supsuttanut ajatuksiani eli yhteiselo sujuu. Mutta pitkää pinnaa vaadin vielä uudelta omistajaltani ja sitoutumista. Kenenkään syliin en tule juoksemaan ihan hetkeen ja luottamus täytyy ansaita, ajan kanssa. Eli tässäpä Sinulle kiva, ehkä haastavakin mutta lopussa palkitseva kissaprojekti kanssani. Jahka luottamusta saadaan kanssasi, voin ehkä näitä projektijuttujani paljastaa Sulle.

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Velmu (2)

Koditon kissa

Purpur kaikki! Saanen esittäytyä hyvät ihmiset! Minä olen Velmu ja voisin vaatimattomasti sanoa, että olen painoni verran lempeyttä ja rakkautta. Enkä edes liioittele vaan olen poikkeuksetta aiheuttanut ihastelua missä kuljenkin! Tulen toimeen kaikkien ihmisten kanssa ja suhtaudun uusiin tuttavuuksiin hyväksyvästi: kaikki ovat tervetulleita rapsuttamaan minua! Toivoisin löytäväni loppuelämän kodin ja oman ihmisen kenen kainaloon käpertyä kehräämään.

Minulle on kertynyt elämänkokemusta jo kokonaiset 17-vuotta. Täysin vaivoitta en ole selvinnyt, vaan kärsin sydänviasta, johon minulla on päivittäinen pysyvä lääkitys. Lempiruokaani kissan tonnikalaan sekoitettuna kuitenkin suostun syömään lääkkeeni näppärästi. Sydänvika vaatii tietenkin jatkossa säännöllistä seurantaa, kuten senioiri-ikäisten lemmikkien kunto muutoinkin.

Ikäisekseni olen kuitenkin varsin vetreä neito ja innostun päivittäin leikkimään. Mikä tahansa ei kuitenkaan kelpaa huvituksekseni: rakastan leikkiä nimenomaan omalla kuminauhallani. Hiiret ja pallot eivät erityisen sytytä minua, mutta kuminauhaa en voi vastustaa. Tulet varmasti yllättymään kuinka leppoisasta rouvasta kuoriutuu aikamoinen kuminauhan metsästäjä!

Olen täydellisen tottunut kotielämään ihmisen kanssa, olen leppoisa seuralainen. En erityisemmin välitä muista aktiviteeteista, kiipeily ei ole minun juttuni, eikä lapsellinen riehuminen. Olisin mieluiten ainoa kissa talossa ja saisin siten jakamattoman huomiosi, kun en ole tottunut elämään lajitoverien kanssa. Minun mielenkiinnonkohteenani ovat ennen kaikkea ihmiset. Rakastan ihmisiä, eikä mikään vedä vertoja kunnon rapsutuksille. Vietän päiväni mieluusti leppoisasti hyggeillen, mutta osaan tarvittaessa myös vaatia huomiota. Silloin minua voi rapsuttaa, harjata, leikkiä tai ruokkia. Ihan miten vain haluat ;)

Jos siis haluat elämääsi lempeän ja hellän kumppanin, kenen kanssa loikoilla ja ihastella elämän kauneutta, taidan olla se, jota olet aina etsinyt! Tervetuloa tutustumaan minuun paremmin!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Mimmu ja Stella

koditon kissa

koditon kissa

koditon kissa

 

Miu, me etsitään yhteistä kotia! Olen Mimmu, joulukuussa 2015 syntynyt suloinen nuori neiti. Olen todella utelias ja tykkään seurata ihmisten puuhia. Olen myös erittäin perso herkuille, niillä voit lahjoa minua luoksesi. Olen ensimmäisenä paikalla, kun on kyse ruuasta tai uudesta lelusta.

Minulla on ollut aina kissakavereita ja tulenkin hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Paras kaverini on Stella ja haluaisimme jatkaa yhteisiä leikkejä yhteisessä uudessa kodissa. Olen siis hyvin leikkisä tapaus ja kaipaan seuraa. Ihmiset kiinnostavat, mutta silityksistä en niin vielä välitä. Minuun saa kyllä koskea, mutta olen vielä aika varuillani, rohkaistun pikkuhiljaa. En ole aikaisemmin ollut kauheasti ihmisten kanssa tekemisissä ja siksi minua vielä hieman jännittää.

Minä taas olen Stella, arvioilta 3-vuotias tyttökisu. Minulla oli pennut kun tulin PESU:n hoiviin, mutta ne ovat jo muuttaneet omiin koteihinsa. Tulessani pelkäsin pentujeni puolesta ja puolustin perhettäni, mutta nyt olen jo sosiaalisempi. En anna vielä silittää, mutta syön jo kädestä. Tykkään leikkiä kissakavereideni kanssa, mutta leluista en oikein ymmärrä, hmm, ehkä niiden tarkoitus vielä aukeaa minulle. Tarvitsen ehdottomasti kissakaverin, koska olen vielä aika ujo. Mimmusta tykkään kovasti, hän on tuki ja turva! Semmoinen pieni juttu, että en voi syödä raksuja, koska minulle jäi vain 3 hammasta suuhun huonojen hampaiden poiston jälkeen. Mutta laadukas märkäruoka kyllä passaa, että hampaiden puuttuminen ei haittaa syömistä.

Toivomme loppuelämän kodilta kärsivällisyyttä, rakkautta ja ymmärtäväisyyttä, sillä tavalla meistä tulee parhaat kaverit myös ihmisten kanssa!

Luovutusmaksu yhteensä: 230 €
Sijainti: Kangasala


Patu ja Pablo

Koditon kissa

Koditon kissa

 

Olemme kissaveljekset, jotka sattuman kaupalla löysivät jälleen toisensa vaihtaessamme tilapäiskotia. Nyt olemme erottomattomia! Me teemme aina kaiken yhdessä. Me nukumme, syömme ja leikimme yhdessä, joten haemme yhdessä loppuelämämme kotia. Olemme arvion mukaan syntyneet vuonna 2013.

Tulemme hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Pablo (musta laikku valkoisessa nenässä) rakastaa silityksiä ja on perso herkuille. Patu ei niin kauheasti piittaa silityksistä, mutta tykkää leikkiä ihmisten kanssa, se on parasta mitä voi tehdä. Etsimme rakastavaa ja hellivää loppuelämämme kotia, tule katsomaan meitä, saat meistä hauskat kaverit!

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Kangasala


Lumo

Koditon kissa

Heippis, mun nimi on Lumo. Olen tämmöinen hassun hauska kissan kutale ja majailen tällä hetkellä Tampereella sitä omaa kotia odottamassa.

Jaa että mimmonen katti mää olen? No, muodollisesti pätevä mustanpuhuva neito, oon syntynyt arviolta 2014. Mää rakastan leikkiä, se on ihan parasta! Saa kuulkaa lelut ja hiekanjyvät semmosta kyytiä että heikompia hirvittää! Mää myäs juttelen melkosesti, etenkin leikkiessäni, täytyyhän mun muille ilmottaa, että mitä mää teen!

Olen ihmisiä kohtaan välillä melko vetäytyvä – siis saa mua rapsuttaa ja sillai, mutta tykkään lepäillä rauhassa. Tästä syystä etsinkin kypsää ja kissakokenutta kotia. Ja muiden kissojen seura on mulle ehdotonta, ainoaksi kissaksi en rupee!

Sekin täytyy mainita, että nuoresta oletetusta iästäni huolimatta purukalustoni on puutteellinen, joten suutani tulisi tarkkailla. Mutta hei, pikkujuttuja, koska muuten oon ihan huippu mimmi!

Tulethan mua katsomaan, mää tuskin maltan odottaa! Ohessa vielä videoo, missä löysin häntäni! Nääs!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Veera

Koditon kissa

Halloo, täällä Veera! Olen arviolta noin vuoden ikäinen pimu ja muuttanut tammikuun lopulla Tampereelle tuon (myös sivuilla olevan) Lillin kanssa vähän isommasta porukasta. Olen viihtynyt oikeastaan todella hyvin, mutta kyllä minä haluaisin jo omaan kotiin, reissaaminen ei ole minun juttu. Siispä kiva kun luet juuri minusta!

Luonteeltani olen pienen ujostelun jälkeen suurella uteliaisuudella ja vielä suuremmalla sydämellä varustettu asennepimu. Minulla on loppumaton innostus leikkiin lähtemiselle ja rakastankin lelujeni repimistä riekaleiksi. Rakastan myös luontodokumentteja ja voisin katsella televisiosta tunteja esimerkiksi ruokailevia lintuja ja oravia. Rakastan myös rakkautta. Rapsutukset eivät jätä minua koskaan kylmäksi, joskaan en niitä välttämättä ole aina anelemassa. Sen sijaan on tapanani toisinaan hankkia ihmiseni huomio vaikka väkisin. Silloin suuntaan puskemaan ihmisen kasvoja niin antaumuksella, että rapsuttamattomuus on täysi mahdottomuus.

Yleensä otan kuitenkin aikas iisisti, jos minulle ei osoiteta huomiota. Tykkään nukkua sohvan selkänojalla ja toisinaan omassa kissanpesässä, vaikka se onkin lällyn vaaleanpunainen. Vieraita ujostelen vielä hiukan, vaikkakin jotkut tyypit aiheuttavatkin enemmän kiinnostusta kuin ujostusta. Itseasiassa olen tässäKIN asiassa ottanut suuria harppauksia eteenpäin.

Kerrottakoon vielä, että lapsista, koirista tai yksin elämisestä ei ole kokemusta, enkä moista kokemusta oikeastaan kaipaakaan. Mieluiten muuttaisinkin siis kimppaan jonkun toisen saman luonteisen kissakaverin kanssa, tai vaihtoehtoisesti nappaisin tuon Lillin messiin.

Musta ja Lillistä lisää videon muodossa!

Tuu treffaan mua, niin katsotaan synkkaako meillä!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Lilli

Koditon kissa

Huhuu! Täällä Lilli, kuuleeko kukaan? Haluaisin kertoa hieman itsestäni. Olen arviolta noin vuoden ikäinen tyttö ja muuttanut tammikuun lopulla Tampereelle tuon Veeran kanssa (myös näillä sivuilla). Asutaan nyt kahdestaan täällä hoitotädin luona ja etsitään sitä omaa loppuelämän kotia. Jos minä olisin jotain syötävää, olisin sellainen ihanan sokerinen ja pehmeä hattara, joka on niin kaunis ja ihana, että sitä on vaikea vastustaa. Olen todella tyttömäinen ja suuret silmäni korostavat söpöjä kasvojani. Menikö vähän yli? Ei lainkaan. Olen suloinen ja tiedän sen itsekin.

Jokainen aamu on minulle uusi ihana alku ja siksi aloitankin sen yleensä hellyystuokiolla hoitotädin kanssa. Kiipeän yleensä hänen vatsan päälle hiljaa kehräten ja otan vastaan päivän ensimmäisen annoksen rakkautta. Tämän jälkeen yleensä siirrymme syömään. Ah, rakastan kanaruokia, joskin vain pienissä määrin ja olenkin kuulemma vähän liian hoikka.

Päivisin yleensä nautiskelen kaikesta siitä huomiosta mitä saan istuessani telkkarin edessä. Toisinaan kyllä hankkiudun sohvalle hoitotädin viereen kehräämään. Leikkiminen on mielestäni yliarvostettua, enkä oikein ymmärrä mitä muut saavat siitä ikuisesta narun jahtaamisesta. Pidän kyllä huolta muodoistani ja harrastan juoksemista, mutta teen sen mieluummin ilman leluja.

Illat ovat myös aivan ihania. Silloin pääsen taas kipuamaan hoitotädin vatsalle hellyyttä antamaan ja vastaanottamaan. Kun hoitotäti nukahtaa, siirryn hänen jalkopäähän, jossa odotan taas seuraavaa ihanaa aamua. Toisinaan joudun yöllä hiljaa kurnahtaen komentamaan hoitotädin jalkoja, joilla on tapana häiritä untani. Mutta kyllä ne yleensä uskovat ja päästään jatkamaan kaikki omilla tahoillamme.

Koirista, lapsista tai muustakaan härdellistä ja vilkkaasta meiningistä en ole kiinnostunut. En myöskään halua muuttaa yksin, vaan mieluiten jonkun toisen rauhaa rakastavan, mutta kuitenkin rohkean kissan kanssa. Myös Veera on ihan ok nyt kun sen on oppinut tuntemaan, vaikkakin meidän leikeissä jään aina alakynteen. Voidaan siis muuttaa myös yhdessä.

Tulethan katsomaan minua? Olen kyllä vieraiden suhteen vähän (ja toisinaan vähän enemmän) ujo, mutta jos vaikutat mieluisalta, saatan antaa sinulle maistiaisen ihanasta luonteestani. Joskin joudun jo nyt antamaan söpöysvaroituksen.

Kurkkaathan vielä videolta lisää minusta ja Veerasta!

Toivottavasti kuullaan pian! Rakkaudella: Lilli

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Nessi

Koditon kissa

Nimeni on Nessi, ja olen arviolta 2015 syntynyt persoonallinen kissaneiti. Päädyin Pesulle isosta kissalaumasta, ja nyt tunnenkin oloni aika yksinäiseksi ainoana kissana. Tarvitsen siis joko erityisen paljon huomiota teiltä ihmisiltä, taikka sitten kissakaverin! Teistä ihmisistä toki tykkään, mutta vielä en uskalla luottaa kaksijalkaisiin ihan täysin. Olen kuitenkin oppinut paljon täällä tilapäiskodissa, ja minusta on kuoriutunut oikein sosiaalinen kaveri! Tykkään seurailla ihmisten tekemisiä ja tulen mielelläni makoilemaan television tai tietokoneen ruudun eteen (tai viereen jos edestä häädetään) silloin kun ihmisten huomio on kiinnittyneenä minun sijaista sellaisiin vekottimiin. Vaikka en viihdykään sylissä, niin tykkään hurjan paljon silityksistä ja rapsutuksista – katso video!

Uudet asiat ovat vähän jännittäviä. Kun sain uuden raapimapuun, meni monta päivää, ennen kuin uskaltauduin sen päälle, pari viikkoa puolestaan siihen, että edes kävin ylimmällä tasolla. Koska yllätykset ja muutokset ovat vähän ikäviä, niin pienistä lapsista en varmaankaan tykkäisi. Semmoiset ihmispennut ovat varmaankin ihan hyväksyttäviä, jotka osaavat antaa minulle omaa tilaa, mutta tietysti silloin tällöin muistavat rapsutella ja leikittää – katso video! Olen myös oppinut leikkimään yksikseni, kaikenlaiset sulkalelut ovat suosikkejani! Koko ajan tässä opettelen ihmisten tavoille ja näytän entistä enemmän omaa luonnettani, mutta tilapäiskodin ihmiset veikkaavat, että seurallisuudestani huolimatta sylikissaa minusta ei tule. Mutta varmasti seuraa kyllä tarjoan, kun kuljeskelen jatkuvasti perässä ja mau’un itselleni leikkiseuraa! Kissakaveri tosiaan olisi kiva, mutta ei mitään hurjan pelottavaa tyyppiä, olen aika arka tutustumaan.

Olisiko sinulla tarjota minulle koti, jossa saisin huomiota, rapsutuksia ja herkkuja?

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Leonardo ja Rita

Koditon kissa

Koditon kissa

Koditon kissa

Kurrnau! Mun nimi on Leonardo. Olen tällainen komea ja raamikas herraskissa. Iältäni olen noin 10-vuotias, ehkä 2007 syntynyt, joten omaan varttuneemman kissan viisautta ja arvokkuutta, krhm. Täytynee mainita, että olen menettänyt näkökykyni melkolailla kokonaan. En anna sen kuitenkaan haitata elämääni juurikaan. Navigoin sujuvasti tutussa ympäristössä erinomaisen suuntavaistoni sekä hajuaistini avulla. Välillä toki on viiksikarvan varassa, etten törmäile yllättäviin esteisiin reitilläni. Ihmisten kanssa olen tullut sinuiksi täällä tilapäiskodissani. Annan silittää jonkin verran ja kovasti juttelen ihmisille. Suhtaudun kuitenkin vähän varauksella varsinkin vieraisiin ihmisiin. Syöminen on yksi lempiharrastuksistani. Leikin myös mielelläni leluilla, kunhan niistä lähtee kilinää tai rapinaa. Ritan kanssa myös tykkään välillä leikkipainia.

Ritasta on tullut mun paras ystävä täällä tilapäiskodissa. Siksi me haluttaisiin päästä yhteiseen kotiin. Me leikitään ja nukutaankin usein yhdessä. Rita on noin 2-vuotias tyttökissa. Rita ei ole ollut ihmisten kanssa tekemisissä elämänsä alussa, joten häntä vielä jännittää esimerkiksi silittäminen. Rita kyllä tykkää kissannameista niin paljon, että niitä hän syö ihmisen kädestäkin jo. Rita rakastaa myös leikkimistä, ja esimerkiksi kaikenlaisia aivopähkinäleluja, missä täytyy olla nokkela.

Hakusessa olisi meille oma koti, jossa olisi rauhallista ja meille annettaisiin aikaa sopeutua kaikessa rauhassa. Lapsiperheen hulina olisi varmaankin meille liian stressaavaa. Koiraan olemme kyllä tilapäiskodissa tottuneet, mutta jos uudessa kodissamme olisi koira, tulisi tämän olla varsin kissaystävällinen ja rauhallinen kaveri. Leonardo varsinkin voi helposti säikähtää koiran säntäilyä, kun ei näe missä ja mitä tapahtuu. Vaikka meillä onkin omat haasteemme, me ollaan kyllä tosi hurmaava kissakaksikko. Olisiko sinulla tarjota meille se ikioma koti?

Katso vielä videoita meistä: Leonardo leikkiiRita leikkii  ja  me hellimme yhdessä!

Luovutusmaksu yhteensä: 230 €
Sijainti: Pirkkala


Spotti ja Tossavainen

Koditon kissa

Moi! Olemme toukokuussa ja kesäkuussa 2016 syntyneet leikkisät kissaneidit Spotti ja Tossavainen, ja etsimme yhdessä loppuelämän kotia, jossa ei ole muita kissoja.

Minä, Tossavainen (vasemmassa kuvassa), olen kasvoista hieman tummempi ja luonteeltani rohkeampi. Seurailen kiinnostuneena ihmisten puuhia ja tervehdin jo reippaasti ihmisen saapuessa kotiin. Välillä myös oikein kaipaan rapsutuksia kehräysten ja puskujen kanssa. Tykkään paljon leikkimisestä, varsinkin laserkynän pistettä jahdaten, mutta Spotin ja minun leikkeihini kelpaa lähes mikä tahansa, kuten leikkihiiret, narunpätkät ja ponnarit. Olen luonteeltani melko seurallinen, ja mestari etsimään uusia aivan pikkuriikkisiä piilopaikkoja, eli olen aikas fiksu kissa! En kuitenkaan linnoittaudu piiloon pitkiksi ajoiksi, mutta tykkään kartoittaa ympäristöäni tarkasti, koska olen kovin utelias. Olen myöskin suojeleva kaveriani Spottia kohtaan, ja pidän tästä hyvää huolta. Oikean silmän pupillini on vähän hassu puolikuu päiväsaikaan, kuten kuvasta ehkä juuri ja juuri näkyy, mutta siitä ei ole haittaa minulle.

Minut, eli Spotin (oikeassa kuvassa), erottaa oikean silmän kohdalla olevasta erillisestä mustasta väriläiskästä, ja olen väritykseltäni täplikkäämpi, mistä olen varmaan saanut nimenikin. Olen hieman ujompi kuin Tossavainen, mutta rohkaistun hurjasti leikkihetkinä ja arvelen että Tossavaisen avulla minustakin tulee vielä paljon seurallisempi. Minulla, kuten Tossavaisellakin, on hyvä ruokahalu, enkä arastele tulla lähelle ihmistä ruoka-aikana, mutta en anna ihan vielä silittää itseäni.

Olemme molemmat reippaita ja sisäsiistejä nuoria neitejä, ja etsimme ensisijaisesti kissatonta kotia, josta löytyy ymmärrystä sille, että olemme vielä hieman ujoja ihmisten seurassa, vaikka olemmekin rohkaistuneet viime aikoina todella paljon!

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Tampere


Merlin

Koditon kissa

Kurr! Minä olen isokokoinen kollipoika Merlin. Olen tämmöinen kolmivuotias innokas tyyppi (s. 2014), ja olen tässä nyt jonkin aikaa opetellut elämää ihmisten kanssa samassa kodissa. Aivan alussa mua jännitti ihan hurjasti, mutta nykyään musta jo tuntuu, että ihmisten seurassa on hyvä olla!

Olen kiinnostunut kaikesta mitä ympärillä tapahtuu, ja aina menossa tutkimaan – en voi itselleni mitään! Nyt kun olen päässyt hyvän elämän makuun, niin kaikki on niin kiehtovaa! Pidän kuitenkin vielä varani kaikessa, mua et pääse yllättämään ennen kuin ampaisen karkuun. Olen jo oppinut tykkäämään ihmisen kosketuksestakin, mutta sen tulee tapahtua aina mun omasta aloitteesta. Ihan täysin en näet arvaa ihmiseen vielä luottaa...

Olen kova juttelemaan ja mut saa innostuun myös leikkiin helposti. Varsinkin sen laserpisteen perässä on ihan parasta juosta ja pingispallo on todella viihdyttävä!!

Mielelläni lähtisin Mufasan kanssa yhteiseen kotiin, mutta voin lähteä yksinkin. Saattaisin tulla toimeen kiltin koirankin kanssa, jos vaan saisin tutustua rauhassa omaan tahtiin. Aivan pienistä lapsista en ainakaan tässä vaiheessa ole kovin innoissani, kun nopeat liikkeet kun vielä vähän järkyttävät mua.

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Mufasa

Koditon kissa

Täällä lymyää Mufasa, kolmivuotias komea ja myös komean kokoinen kolli (s. 2014)! Tykkään seurailla tapahtumia mieluummin alkuun vähän matkan päästä, mutta aivan alun jälkeen kämppikseni johdolla opin nauttimaan ihmisistä! :) Nykyään vaikka aloitankin aina taustalta niin olen lopulta jopa rohkeampi kuin kaverini Merlin! Yleisin metsästysuhrini on toistaiseksi ollut pingispallo, kun se niin kivasti kopisee lattialla.

Kämppikseni Merlin-kissa on mua auttanut esimerkillä eteenpäin, ja voisin sen kanssa jatkaa yhteiseen omaan kotiin. Tullaan hyvin toimeen ja tykätään leikkiä yhdessä. Luulen että toisen kissan seura tekisi tosi hyvää, kun yritän kaivautua täältä kuorestani ulos.

Tulevalta kodiltani vaadin ennen kaikkea kärsivällisyyttä, kun en ole mikään sylikissa ainakaan vielä. Mutta koko ajan edistyn ja rentoudun enemmän.

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Jörö

Koditon kissa

Minä olen Jörö, arviolta kesällä 2015 syntynyt poika. Elämäni olen aloittanut villinä kunnes pääsin (jouduin) elämään sisätiloihin säännöllisen ruokatarjoilua piiriin. Olen tehnyt pitkän matkan oppiakseni luottamaan ihmiseen; ensimmäiset puoli vuotta katselin tuota ruoka-automaattia piilosta ja yritin kaikin keinoin pelotella sitä kauemmaksi.

Lopulta aloin pienin askelin testata mitä tapahtuu jos lasken ihmisen lähelleni. Huomasin, ettei se ihminen tehnyt mitään. Ei edes silittänyt silkkistä turkkiani. Kun ruokinta-automaatti sitten vihdoin tajusi hienovaraisen vihjailuni tulla silittämään minua niin voi pojat, kyllä se tuntuikin hyvälle! Sen jälkeen ruoka-automaatti on saanut silittää minua silloin kun MINÄ haluan. Päivisin tykkään nukkua piilossa turvassa kaikilta ja kaikelta. Koska olen kissa, valvon mieluiten iltaisin ja öisin, ja tulen mielelläni silitettäväksi syliin tai leikin kissaa ja hiirtä.

Koska olen luonteeltani herkkä ja ujo, niin kaipaan kotia missä on rauhaa ja tasaista rytmiä. Muutokset saavat minut helposti hermostumaan ja menee oma aikansa ennen kuin muistan taas ettei tarvitse pelätä. Siinä ihminen on tärkeässä roolissa: Minua ei saa painostaa tai pakottaa, vaan täytyy antaa minulle tilaa ja aikaa.

Sosiaalinen ja reipas kissakaveri olisi kiva. Tykkään leikkiä painia ja on ihanaa, kun kaveri pesee mun turkkia ja sen jälkeen käpertyä ystävän kanssa yhdessä nukkumaan. Ilman hyvää kissaystävää en tule toimeen, sillä olen aina elänyt laumassa.

Joten tässä mä olen, ja etsin kotia missä minua ymmärretään ja annetaan tilaa kun sitä kaipaan. Olen aika hiljainen ja huomaamaton, mutta kun sylisi avaat et unohda mua koskaan!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Kangasala


Mars ja Elga

Koditon kissa

KurrMIII! Me ollaan paljon rakastava ja touhuava kaksikko Mars ja Elga. Elga-neiti on arvioitu neljävuotiaaksi ja minut viisivuotiaaksi. Me toivottais yhteistä kotia, jossa ois tilaa touhuta ja ihmisiä joilla ois meille aikaa. Tykätään kummatkin leikkiä tosi paljon niin leluilla kuin pienten spontaanien vessapyrähdyksien innoittamina. Elga on sen verta viisas, että se tykkää itsekseen touhuta myös erilaisten aktivointilelujen kanssa. Suurin osa päivästä menee kuitenkin nukkuessa ihmisten päällä tai vieressä. Erityisesti minun, Marsin, bravuuri on taidokas pyllynlaskeminen ja kiepsahdus ihmisten rinnan päälle syvän hurinan saattelemana. Nukun siis monesti ison osan yöstä (ja päivästä jos mahdollista) päälläsi tai vieressäsi. Elga taas odottaa lähistöllä innokkaasti milloin palvelijat heräävät. Äänestä ei voi erehtyä, jos Elga on huomannut palvelijoiden silmäluomien aukeavan.

Elga juttelee paljon kun sille jutellaan. Toinen tilapäiskotipalvelijoista on huomauttanut äänen vastaavan joutsenen kauneutta suhteessa sen ei-niin-ihastuttavaan ääneen. Noh, kyllä minustakin vähän ääntä lähtee kun ilmoitan epäonnistuneesta suunnitelmastani avata jokin kaapinovi. Me aina melkein jaksetaan tulla ovelle vastaan kun tuut kotiin, ja mä Mars tykkään heittäytyä heti selälleni, niin sanotusti mulle "tulee kaatumatauti". Tätä tapahtuu useasti kun satut menemään ohitseni, ja sillon mua pitää silittää ja rapsutella mahasta. Elga tykkää taas tulla syliin istumaan, tai no etutassuilla nojaamaan pylly ylhäällä, jollon se haluu silityksiä.

Mulla on vähän ongelmia korvien, silmien ja sydämen kanssa, mutta ei onneks mitään vakavaa. Ja oon kuulemma tosi helppo kissa lääkitä ja käsitellä muutenkin. Multa siis putsataan korvat viikoittain, laitellaan silmätippoja ja toistaseks syön verenpainelääkettä. Kunhan mun linjat on saatu vähän solakammiksi, voidaan varmaan toi lääkitys jättää pois. Meidän linjoista tulisikin pitää huolta ja tarjota laadukasta ruokaa!

Lapsiperheeseen ei ehkä sovelluta, koska mä saatan hätkähdellä kovia ääniä ja uusia asioita lattioilla. Elga myös saattaa osoittaa rakkauttaan koittamalla purra palvelijoiden käsistä takkuja auki, harmi vaan ettei niillä oo kauheesti karvoitusta. Muista eläimistä meillä ei oo kokemuksia. Rauhallisempi koti olisi siis meidän mieleen, mutta kaivattais kuitenkin myös riehumishetkiä ja tilaa niille. Vaikka ollaan upeita ilmestyksiä, ethän anna sen sokaista vaan rakastat myös sisintämme. Toivottavasti ollaan pian yhteyksissä ja päästään rakastamaan toisiamme!

Luovutusmaksu yhteensä: 230 €
Sijainti: Tampere


Mooses ja Enna

Koditon kissa

Heippa! Me ollaan Mooses ja Enna. Enna on noin kaksivuotias raitapaitainen mamma-kissa ja minä Mooses oon toukokuussa 2015 syntynyt mustavalkoinen komea poika. Meidät on tuotu PESUn hoiviin turvaan talvipakkasilta.

Tykätään olla yhdessä ja monesti makoillaan vierekkäin. Ja sitten välillä taas riehutaan tosi lujaa! Mun lempileikkejä on jahtaamisleikit ja kiipeily keittiönkaappien päälle, tai johonkin muualle tosi korkeelle. Vaikka Enna on äiti, niin se ei ota yhtään sen rauhallisemmin! Ihan sylikissoja ei vielä olla, mutta katsotaan ajan kanssa, kyllä me ihmisistä tykätään. Huristaan ja pusketaan jalkaa. Innoissaan myös leikitään ihmisten kanssa, esimerkiksi naruleikit on ihan suosikkeja. Oon silti hiukan mamman poika, siis vähän ujo varsinkin vieraille, mutta ollaan tosi kivoja molemmat!

Ollaan täysin sisäsiistejä, ja meistä tulee vielä hyvät kotikissat! Etenkin minä Mooses tarvin vähän kärsivällisen kodin, jotta voin rauhassa tutustua, kun uudet ihmiset on hiukan jännittäviä. Mut sitten kun leikitään, niin jännitys unohtuu äkkiä! Tule katsomaan meitä!

Luovutusmaksu yhteensä: 230 €
Sijainti: Nokia


Aatami ja Kaitsu

Koditon kissa

VARATTU
Moikka! Me ollaan Aatami ja Kaitsu, veljekset ja parhaat kaverit. Me tykätään löhöilystä varsinkin auringonlaikuissa, mutta ollaan me myös kovia saalistajia! Me ollaan reilu yks vee (s. toukokuu 2015), ja meidät pelastettiin ulkoa talvipakkasilta.

Meitä voi rapsutella ja huristaankin aika lujaa. Varsinkin Aatami on kovasti rapsutusten perään. Kaitsu voi pelästyessään vielä sähistä, tai oikeestaan siksi, että se luulee olevansa sukua lohikäärmeelle ja vähän krokotiilillekin!

Me leikitään paljon jahtausleikkejä, sillä me ollaan oikeesti mieluummin roistoja, kuin pollareita. Me myös kiipeillään paljon ja tykätään tietysti ruuasta! Me ollaan terveitä pieniä poikia, myös täysin sisäsiistejä ja tosi kivoja! Koska me ollaan aina oltu yhdessä, niin me aiotaan myös aina pysyä yhdessä. Oisko sulla tarjota meille kiva koti?

Luovutusmaksu yhteensä: 230 €
Sijainti: Nokia


Maija

Koditon kissa

Miau! Olen Maija, tuo kirjava ja kurvikas kissaleidi, syntynyt arviolta 2009. Olen oikein seurallinen, kehrään vaikka vain istuisit vieressäni. Olen myös vähän laiska, joten leikkiessä pistän sinut liikkumaan enemmän kuin minut, sillä itse lähinnä yritän kurotella tassullani lelua. Enkä ole lihava, olen ollut vain ruoka-aikaan kotona. Että hieman saat katsoa syömisen perään, ettei arvon rouva karkaa mitoistaan.

En tule kauhean hyvin toimeen muiden kissojen kanssa, mutta rauhassa kun tutustuttaa saattaakin toisesta kissasta tulla paras ystäväni! Ihmisille osoitan vain lempeä ja rakkautta! Joskus saatan vähän hampaillani ohjata, mistä saa rapsuttaa ja mistä ei, mutta en kuitenkaan pure. Etsin rakastavaa kotia, jossa saan jokapäiväiset rapsutukset. Toivon jo pääseväni viereesi nukkumaan!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere


Manta

Koditon kissa


Hei, olen Manta-kissa. Olen syntynyt ehkä vuonna 2009, mutta voin olla nuorempikin. Vaikka olen vähän ujo tyttö, olen kuitenkin hyvin utelias ja kaipaan kissamaista viihdykettä!

Leikin mielelläni kaikenlaisilla rapisevilla jutuilla, kuten paperitolloilla tai leluhiirillä, mutta olen perusluonteeltani rauhallinen ja rauhaa rakastava kissa. Vaikka en niin pidäkään kosketuksesta, tulen usein jalkoihin nukkumaan ja mahdutaan varmasti myös samalle sohvalle, kunhan vaan opin luottamaan. Tulen myös välillä puskemaan kun haluaisin ruokaa.

Olen nyt elänyt yksikseni ainoana kissana ja tykästynyt siihen. Toisen kissan pitäisi ainakin olla rauhallinen ja antaa tilaa minulle, ja tutustuttaminen tehdä hitaasti. Muuttaisin mielelläni kotiin, missä ei ole lapsia tai koiria ja omistajani ymmärtäisi, että tarvitsen aikaa luottamuksen saamiseksi – minusta tuskin sylikissaa tuleekaan, mutta kivan ja persoonallisen kaverin minusta kyllä saa!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Pirkkala


Nappi

Koditon kissa

Moi, mä olen Nappi! Oon syntynyt vuonna 2010, eli olen kissaneiti parhaassa iässä! Pentuajan hölmöilyt on jo jääneet taakse, mutta leikkisyyttä ja aktiivisuutta musta silti löytyy aimo annos.

Mä osaan arvostaa elämän pieniä iloja! Parasta, mitä tiedän, on piiitkät päiväunet pehmoisen tyynyn tai viltin päällä. Päiväunien jälkeen käyn katsastamassa, josko ruokakuppiin ois ilmestynyt jotain sapuskaa. Sitten voisikin jo vähän leikkiä! Kyllä mulle lelutkin kelpaa, mutta mieluisinta on silti leikkiä hippaa tai painia kissakaverin kanssa. Oon siisti ja aika vaatimaton neiti. Huomaat kyllä, kun oon tyytyväinen olooni: silloin kellahdan matolle selälleni ja makailen siinä hetken tassut sievästi vatsan päälle asetettuina. Syvänvihreine silmineni olen maailman suloisin kissa, sanoo toi mun tilapäiskotimammani.

Ihmisen kosketuksesta en välitä, mutta muuten olen kyllä kodin touhuissa mukana koko ajan. Etsin kotia, jossa mun erityislaatuisuuteni ymmärrettäisiin, ja saisin olla sellainen kuin olen. Sitten täytyy mainita, että mä kertakaikkisesti RAKASTAN komeita kolleja, ja oisin ikionnellinen, jos löytäisin itselleni oman poikaystävän. Voisin muuttaa myös samaan kotiin Murun kanssa, me tunnetaan toisemme ja ollaan hyvät kaverit. Miau, soitellaan!

Tässä vielä pieni video minusta pelaamassa!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Valkeakoski


Muru

Koditon kissa

Kurrpurr! Mä oon nuori kissaneiti Muru (s. kesällä 2012) ja etsin itselleni tositarkoituksella omaa loppuelämän kotia.

Mä synnyin aikanaan ulkokissaksi, mutta oon jo kauan sitten huomannut, että tää sisäkissan elämä on paljon mukavampaa, kun pöytääntarjoilu toimii! Mä oon niin leikkisä tyttö, että ruokailuhetkestäkin tulee joskus leikkihetki, kuten voit tosta allaolevasta videosta nähdä. Mä tykkään hirveästi kaikenmoisista aktiviteeteista, kuten leluista ja kuivanamien saalistamisesta, sekä tietysti takaa-ajoleikeistä ja painihetkistä kivojen kissakamujen kanssa.

Ihmisiä kohtaan mä oon hirvittävän utelias, mutta en ihan vielä anna sun silittää. Pikkasen mua vielä epäilyttää, mitä te ihmiset tahdotte musta. Oon kuitenkin koko ajan kodin touhuissa mukana ja pidän sua silmällä, josko sulta vaikka liikenisi jokin namipala (leikkeleet on mun suurta herkkua), tai jos leikittäisit mua vähän. Yöt nukun hipihiljaa oman peittoni päällä. Eihän sitä enää jaksa yöllä riekkua, kun päivät touhuilee kaikenlaista.

Mä etsin kärsivällistä ja rauhallista kotia, jossa mua arvostettais juuri sellaisena kuin olen. Aktiivinen mutta lempeä ja lunki kissakaveri ois mun toiveissa. Oon joskus joutunut toisen kissan kiusaamaksi, joten kissakaverin pitää tosiaankin olla juuri mulle sopiva! Toisaalta, jos mun oma ihminen on todella valmis panostamaan mun aktivointiin, voidaan mun luovuttamista ainoaksikin kissaksi harkita. Luulen, että en panis pahakseni vaikka mun uudessa kodissa ois joku rauhallinen ihmislapsikin, jonka leluilla saisin joskus vähän leikkiä. :) Koiria oon kauhistunut aina kun oon niitä sattumalta nähnyt.

Kaiken kaikkiaan olen tosi mukava typy, joka jaksaisi rakastaa ja olla vierelläsi näin ilmojen kylmetessä. Olisitko sinä minulle se Oikea ihminen?

Tässä näette videolla minut saalistamassa ruokaa ja pyörähtelemässä kameralle täpläturkissani.

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Valkeakoski