Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


David on arviolta noin vuoden ikäinen leikattu kaniherra. David on hyvin seurallinen ja reipas kani, hän seuraa mielellään ihmisiä ja nauttii silityksistä. Aina ei kuitenkaan jaksa olla vain silitettävänä, jolloin Davidillä on hyvä olla myös paljon tekemistä ja liikkumatilaa.
Hei, olisiko sinun parvessasi tilaa yhdelle neitokakadu neidille. Nimeni on Tirppa, olen syntynyt arviolta lokakuussa 2015. Tulin PESU:lle tuossa elokuussa 2018 ja nyt olisi hakusessa minulle loppuelämän koti.


Oliver ja Olivia ovat todella suloinen ja sympaattinen kanipariskunta, joka etsii uutta yhteistä kotia. Oliver on syntynyt joulukuussa 2013 ja Olivia on häntä vuoden nuorempi.Vieno tervehdys! Hille on ihana 1-vuotias kääpiöluppatyttö. Hille on todella siisti kani, joka taitaa vessalaatikon käytön kiitettävästi. Hille pitää omat pyyhkeensä ja nakertelukeppinsä hyvässä ojennuksessa.

Ääni on pieni, arviolta alkuvuodesta 2017 syntynyt risteytyskani tyttö. Hän seuraa mielellään ihmisten touhuja ja tulee välillä lähemmäskin katsomaan, mutta osaa vaatia myös oman tilansa. 

Hilma on kaunis ja kiltti naaraspunakorva. Ikää Hilma-rouvalla on jo 40 vuotta, mutta energiaa riittää siitä huolimatta. Hilma on tottunut ihmisiin, on helppo käsitellä ja osaa syödä nätisti kädestä, lempiruokaa on tuore muikku.

Luovutetaan vain kotiin, jossa ollaan valmiita sitoutumaan moneksi kymmeneksi vuodeksi vaativan suokilpikonnan hoitoon sekä hankkimaan konnalle hänen tarvitsemansa ison altaan lämmittelyalueineen. Hilma rakastaa uiskentelemista ja tarvitsee noin 700-litraisen altaan, jossa on hyvin tilaa polskutteluun.

Luovutusmaksu: 60 €
Sijainti: Tampere