Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


Neitokakadu pariskunta vailla loppuelämän kotia! Tämän pariskunnan tarkkaa ikää ei ole tiedossa, mutta ilmeisesti molemmat ovat ainakin 10-vuotiaita.


Noin 1,5 –vuotiaat gerbiili siskokset etsivät uusia koteja tositarkoituksella! Siskokset ovat ajan saatossa riitaantuneet ja lukuisista yhdistämisyrityksistä huolimatta he eivät vain tule keskenään toimeen. Tämän takia siskokset luovutetaan nyt yksittäin uusiin koteihin.


Ingrid on arviolta 1-vuotias leikattu leijonaharjas naaras. Ingrid, tuttavien kesken Inkku on hieman arka, mutta tutustuttuaan mitä mainioin kani. Hoitotoimenpiteet onnistuvat sylistä vaikka muuten ei niin sylissä viihdykkään. Rapsuttaa saa silloin kun se Inkulle itselleen sopii. Uudessa kodissa olisikin hyvä jatkaa sosiaalistamista.


Oliver ja Olivia ovat todella suloinen ja sympaattinen kanipariskunta, joka etsii uutta yhteistä kotia. Oliver on syntynyt joulukuussa 2013 ja Olivia on häntä vuoden nuorempi.

Ääni on pieni, arviolta alkuvuodesta 2017 syntynyt risteytyskani tyttö. Hän seuraa mielellään ihmisten touhuja ja tulee välillä lähemmäskin katsomaan, mutta osaa vaatia myös oman tilansa. 

Hilma on kaunis ja kiltti naaraspunakorva. Ikää Hilma-rouvalla on jo 40 vuotta, mutta energiaa riittää siitä huolimatta. Hilma on tottunut ihmisiin, on helppo käsitellä ja osaa syödä nätisti kädestä, lempiruokaa on tuore muikku.

Luovutetaan vain kotiin, jossa ollaan valmiita sitoutumaan moneksi kymmeneksi vuodeksi vaativan suokilpikonnan hoitoon sekä hankkimaan konnalle hänen tarvitsemansa ison altaan lämmittelyalueineen. Hilma rakastaa uiskentelemista ja tarvitsee noin 700-litraisen altaan, jossa on hyvin tilaa polskutteluun.

Luovutusmaksu: 60 €
Sijainti: Tampere