Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

koditon kissa
Koditon kissa

Vili on leikkisä, valpas, hellyydenkipeä poika. Söpö kuin mikä, tykkää kiipeillä. Ei tykkää olla sylissä, mutta tulee viereen nukkumaan, tervehtii kun tulet kotiin ja rakastaa ihmisiä ylikaiken, seurallinen, mutta on mustasukkainen muille lemmikeille.

koditon kissa
Koditon kissa Koditon kissa

Näille sisaruksille tulee toukokuussa 13 vuotta täyteen. Molemmat ovat tottuneet liikkumaan ulkona. Ne ovat rauhallisia ja hakeutuvat ihmisen lähelle rapsuteltavaksi. Molemmat on leikattu ja rokotettu. Kissat ovat terveitä ja ovat aina olleet.

koditon
Koditon

Olen maatiaiskissa, leikattu kollipoika, jolla iso ego ja suuri sydän. Rakastan kaikkia ja olen kova kehräämään. Syön kaikkea ja olen kaikinpuolin terve poika.

koditon
Koditon Koditon

Minulla on kaksi ihanaa sekarotuista koiraa. Wille 6-vuotias kastroitu uros, Wanda 2-vuotias naaras, myös steriloitu. Oma elämäntilanteeni on muuttunut sellaiseksi, että en pysty koiria hoitamaan.

koditon
Koditon

Rumpali 5v sekarotuinen uroskani etsii uutta kotia omistajan astman vuoksi. Rumpali ei ole sylipupu, mutta tykkää oleskella ihmisten läheisyydessä. Se tykkää löhöillä sohvalla ja hyppiä vapaana sisällä. Se ei pidä käsiteltävänä olemisesta.