Eläinsuojeluilmoitus

Eläinsuojeluilmoitus on tarpeen tehdä silloin, kun eläimen hyvinvointi on vaarassa.

Miten teen eläinsuojeluilmoituksen?

Lahjoita kodittomille eläimille

Eläinsuojelutoimintamme pyörii lahjoitusvaroin - jokainen sentti auttaa!
Lahjoita tilille FI37 8000 1170 9224 06. Rahankeräyslupa RA/2021/85.

Lisätietoa rahalahjoituksesta

Löytöeläimet

Miten toimin, kun löydän lemmikin ilman omistajaa? Mitä teen, jos lemmikkini karkaa? 

Katso talteenottopaikat

nelli1Nellin kuulumisia

Edellisen koiravanhuksemme poismenosta oli kulunut pitkälti yli vuosi, kun telkkarista tuli seurattua pariakin sarjaa joissa koirille etsittiin uutta kotia, ja niitä seuratessa polte omaan koiraan alkoi kasvaa – sillä ajatuksella, että se voisi olla ihan aikuinen koira. Pesun sivuilla tulikin sitten vierailtua ahkerasti, sieltä löytyi yksi suloisen oloinen koiraneiti, jolle allergian vuoksi haettiin uutta kotia. Nellin kuvausta luimme aika monta kertaa, kunnes rohkenimme ottaa yhteyttä…

Meidän perheen "pääluku" siispä kasvoi yhdellä, kun Nelli muutti luoksemme maaliskuun lopulla 2008. Hän oli tuolloin viisivuotias. Noin viikkoa aikaisemmin olimme käyneet tutustumassa toisiimme sijoituskodissa, ja neitihän hurmasi meidät välittömästi ystävällisellä olemuksellaan!

Alusta saakka kaikki on mennyt hyvin, mitään pahoja tapoja ei tällä tytöllä ole. Aivan alkuun Nelli hakeutui omiin oloihinsa useasti, mutta nykyään ei hän selvästikään näitä hetkiä kaipaa! Päinvastoin, sohvalle istuutuessa on vähintäänkin koiran pää sylissä, ja pöydän äärellä istuessa jalkoja lämmittää aina pehmoinen otus :) ! Nelli nauttii ilmiselvästi olostaan meidän "iltatähtenä", ja saakin kyllä koko perheen huomioin itselleen. Päivät kuluu leppoisasti, takapihalta pyrähdetään metsään lenkille muutaman kerran päivässä, ja Nelli on oikeastaan kaikessa mukana mitä kotona touhutaan.

Terv. Merja

nelli2nelli3

Tutustu myyntituotteisiimme

Tuotteiden ostaminen on kiva tapa tukea toimintaamme! Voit ostaa tuotteita tapahtumista tai tilata postitse.

Katso myyntituotteemme

Tee lahjoitus

Rahalahjoitus on helppo tapa auttaa kodittomia eläimiä. Pienelläkin summalla on vaikutusta. Voit kohdentaa rahalahjoituksen viitteellä haluamaasi kohteeseen.

Lue lisää lahjoittamisesta