Toiminta

 

Kodinhankinta

Yhdistys etsii uusia koteja lemmikkieläimille, jotka ovat eri syistä jääneet tai jäämässä kodittomiksi. Pesun vastaanottamat eläimet asuvat yhdistyksen perehdyttämissä tilapäiskodeissa, joissa niistä pidetään huolta siihen asti, että niille löydetään pysyvät kodit. Lisää tilapäiskotitoiminnasta »

Kodinhankintatoiminnan tarkoituksena on auttaa eläintä ja ehkäistä tilanteen johtaminen terveen eläimen tarpeettomaan lopetukseen tai hylkäämiseen. Jokaisesta luovutettavasta eläimestä tehdään uuden kodin kanssa luovutussopimus. Kodittomat eläimet »


Tapahtumat

Yhdistys osallistuu ja järjestää erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, joiden avulla kerätään varoja ja jaetaan tietoa eläinsuojelusta ja yhdistyksen toiminnasta. Pesun järjestämiä toistuvia tapahtumia ovat mm. Kevättapahtuma ja  Elsurock. Yhdistyksen toimintaan kuuluvat myös kohdennetut kampanjat ja tempaukset, kuten kissojen leikkauskampanjat maaseudulla ja ruokakeräykset kodittomien eläinten hyväksi.

 

Varojen keruu

Yhdistys kerää varoja toiminnan rahoittamiseksi mm. järjestämällä erilaisia tapahtumia, myymällä eläinsuojelua tukevia myyntituotteita sekä vastaanottamalla lahjoituksia.

 

Nuorisotoiminta

Pesu järjestää toimintaa myös lapsille ja nuorille. Pesu tekee kouluvierailuja ja järjestää ELLU-eläintaitokoulutusta. Nuoret voivat myös liittyä jäseneksi Pesuun ja tulla mukaan eläinsuojelutoimintaan.

 

Tiedotus

Yhdistys julkaisee kahdesti vuodessa ilmestyvää Pesu-info -jäsenlehteä. Jäsenet voivat lisäksi liittyä postituslistalle, jolloin he saavat tietoa Pesun toiminnasta myös sähköpostitse.

Pesu ilmoittaa kotia etsivistä eläimistä myös Kodittomat.info -palvelussa.
Vapaaehtoista eläinsuojelua -blogi, jossa Pesun koordinaattorit ja muut aktiivitoimijat kertovat arjestaan eläinsuojelun parissa..
Pesun blogi Tamperelaisen verkkosivuilla.
Pesu Facebookissa.

 

Muuta

Kummikoira
Blanca on Pesun kummikoira Pro Animals Finland (PAFi) ry:ltä. Pro Animals Finland auttaa Tg-Jiun tarhan kodittomia koiria paikallisesti Romaniassa. Lue Blancan tarina »

Katso menneistä tapahtumista, missä kaikessa Pesu on ollut mukana aiempina vuosina!