Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Heippa! Me ollaan Mooses ja Enna, reippaita, kilttejä ja hellyydenkipeitä kissoja kotia vailla.

Minä Mooses oon toukokuussa 2015 syntynyt mustavalkoinen komea poika, Enna on ehkä vuoden vanhempi raitapaitainen mamma-kissa. Meidät on tuotu PESUn hoiviin turvaan talvipakkasilta. Tykätään olla yhdessä ja monesti makoillaan vierekkäin. Ja sitten välillä taas riehutaan tosi lujaa! Mun lempileikkejä on jahtaamisleikit ja kiipeily keittiönkaappien päälle, tai johonkin muualle tosi korkeelle. Enna on hieman rauhallisempi, mutta kyllä sekin tykkää leikkiä. Tarvitsen silti enemmän aktivointia ihmisten toimesta esimerkiksi narulelujen avulla, että saan purkaa energiaani.

Tykätään tosi paljon meidän tilapäiskotiemännästä: tullaan aina tervehtimään ovelle ja sohvalle viereen hakemaan silityksiä. Sylikissoja me ei oikestaan olla, vaan tykätään enemmän nojailla, niin että meitä silitellään ja rapsutetaan. Nostaminen on ihan ookoo. Huristaan ja pusketaan jalkaa onnellisina. Vieraat ihmiset on jännittäviä aluksi, mutta hetken kuluttua tullaan kuitenkin sohvan alta ujostellen. Enna yleensä ensin ja minä Mooses myöhemmin.

Ollaan täysin sisäsiistejä ja olemme kuulemma olleet tosi kiltisti täällä tilapäiskodissa – meistä on tullut hyviä kotikissoja! Etsimme siis yhteistä kotia. Hieman kärsivällisyyttä vain tarvitaan, jotta voimme rauhassa tutustua, kun uudet ihmiset on hiukan jännittäviä. Mutta sitten kun leikitään, niin jännitys unohtuu äkkiä! Tule katsomaan meitä!