Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Moi! Olen Aurora, leikkisä noin parivuotias kissaneiti, joka kaipaa omaa pysyvää ja rakastavaa kotia.

Alkuun olen uusien ihmisten kanssa ujo, mutta varsinkin herkkupalojen kanssa minusta saa nopeasti esiin aikamoisen kehrääjän. Teen muutenkin ruoan eteen melkein mitä tahansa... Tykkään älyttömästi rapsutuksista ja silittelystä, sekä erityisesti narun päässä olevien asioiden jahtaamisesta! Myös helisevät pallot ja hiirilelut saavat minut innostumaan, sijaismamma suosittelee kuulemma laittamaan tämmöiset mölyvehkeet yöksi piiloon, pöh...

Olen FIV-positiivinen, eli sairastan kissan immuunikatoa, joten en sovellu seuraksi FIV-negatiivisille kissoille. Sairaus ei ole minussa oireillut, eikä se tartu muihin eläimiin kuin kissoihin, ja muutoin olen terve! Tulen paikasta jossa oli paljon muita kissoja, ja tilapäiskodissani on toinenkin FIV-kissa, jonka kanssa löimme hynttyyt yhteen heti ensisilmäyksellä. Olisi mukavaa, jos minulla olisi uudessa kodissani kissaseuraa! Pärjään kyllä myös itsekseni, ja ollessani talouden ainoa lemmikki haen helpommin itse kontaktia ihmiseen, enkä kyyhötä kaverin takana piilossa.

Uudessa perheessäni saa olla muitakin lemmikkejä, olen loistava kissa koiratalouteen! Tilapäiskodissani on varsin riehakas koira, jonka tieltä väistyn hänen juostessaan pallon (tai minulta varastamansa hiirilelun!) perässä, mutta olenpa innostunut jopa leikkimään koiran kanssa. Välillä haistelemme toisiamme ja syömme samaan aikaan, mutta useimmiten puuhaamme kaikki omiamme toisiamme huomioimatta. Yksi lempipaikoistani asunnossa on koiran peti, koiran kanssa tai ilman!

Toivottavasti kuulostin juuri Sinun kissaltasi! Sijaismamma kertoo varmasti mielellään lisää, ja auttaa kaikkien kysymysten kanssa mitä mieleen tulee, myös muuttoni jälkeen jos on tarvis :) Ollaan yhteyksissä!