Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Hei! Olemme kissapojat Merri ja Aragorn, ja etsimme molemmat mielellään yhteistä loppuelämän kotia, mutta lähdemme uuteen perheeseen myös yksittäin. Merri on noin puolitoistavuotias, ja Arska noin 3-vuotias.

Aiemmassa elämässämme olemme eläneet ulkona, siitä muistoina Arskan mutkalle paleltuneet korvat ja Merrin murtunut häntä. Näistä koettelemuksista huolimatta olemme reippaita ja valmiita kotielämään, vaikkakin vielä hieman ujoja. Nykyään vietämme pääasiassa aikaa näkösällä makoillen kylki kyljessä, välillä saaden kunnon leikkispurtteja jolloin mylläämme kaikki asunnon matot! Ihmisistä meillä on vielä vain vähän kokemusta, mutta sellaisiin olemme jo aloittaneet tutustumista tilapäiskodissamme. Turvallisinta ihmisten liikkuessa on olla piilopaikassa, ja sieltä ehkä vähän suhista jos jalat tulevat lähelle – mutta olemme molemmat tosi kilttejä, eikä tulisi mieleenkään raapia ihmisiä!

Määks, minä olen Aragorn, syntynyt 2015. Ihmettelit varmaan outoa tervehdystä, mutta en osaa oikein maukua niin se kuulostaa tuolta. Olen melkoisen mukavuudenhaluinen löllykkä, ja suosikkipuuhaani onkin syömisen lisäksi rennosti makoilu. Rakastan noiden tilapäisihmisteni antamia rapsutuksia, ja joskus oikein innostun kierimään selälleni kun rapsuttelu tekee niin mukavaa! En ole ihan niin kiinnostunut leikkimisestä, mutta välillä lähden kyllä mukaan juoksenteluun ja painiin. Olen aika poika syömään, ja jos minua ei pidetä silmällä, niin syön kyllä toistenkin ruuat.

Mauuu, minä olen Merri, syntynyt kesäkuussa 2016. Olen isäni tapaan todella perso ruualle, ja ruoka-ajan lähestyessä tulenkin aina keittiöön kurkkimaan ja maukumaan että joko se ihminen suostuisi ruokaa antamaan. Olen ihan varma, että minun vaativa ääneni kyllä nopeuttaa ruokatarjoilua! Ruoka on parasta mitä ihmisiltä saa, mutta rapsutteluja en ihan Arskan tavoin ylenpalttisesti rakasta, vaikka välillä se onkin tosi mukavaa. Leikki on minun suosikkipuuhaani, ja olisi tosi tosi tosi kiva, jos uudessa kodissa olisi joku nuori ja leikkisä kaveri minun kanssani painimaan! Ihmistenkin kanssa on hurjan kiva leikkiä.

Etsimme rauhallista kotia, jossa olisi sellaisia ihmisiä, jotka olisivat kärsivällisiä ja ymmärtäisivät, ettei meistä ihan heti ole sylivauvoja kuoriutumassa (vaikka ihan sattumalta saatamme nukkua samassa sängyssä tilapäisihmistemme kanssa, kun se nyt vain sattuu olemaan pehmeä paikka). Uudessa kodissa ei mielellään saisi olla ihan pikkuisia lapsia, he voivat olla meidän näkökulmastamme liian hurjia. Tulevassa kodissamme voi olla lisääkin kissakavereita, kunhan he eivät olisi liian pomottavia. Varsinkin jos muutamme erillemme, tarvitsemme uudet kissakaverit. Koiria tai muita eläimiä emme ole tavanneet, en oikein tiedä miten sellaisiin suhtautuisimme.

Tule ihmeessä tutustumaan ja kuulemaan lisää meistä! Voit katsoa meitä myös videolta!