Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissa

Moi, tässä sinua tervehtivät Tikku ja Nila! Olemme sympaattiset kollipojat, ja toistemme parhaat ystävät – siksi muutamme samaan kotiin. Saisimmeko ihmetellä maailmaa turvassa sinun luonasi?

Minä, Tikku, olen 4-vuotias lyhytkarvainen seikkailija, ja haluan olla mukana kaikessa toiminnassa! Kunhan tutustumme, olen mukanasi niin tiskikonetta täyttämässä kuin verhoja ripustamassakin. Kiipeilen sujuvasti vaatehuoneen hyllyköillä, joten kiipeilypuu olisi kodissani mahtava juttu! Kunhan annat minun rauhassa tulla luoksesi tutustumaan, saat ennen pitkää leikittää minua loputtomiin. Joskus haluan vetäytyä omaan rauhaani lepäämään.

Tuo kaverini Nila on 3-vuotias pitkäturkkinen, vielä hieman ujo poika. Tilapäiskotiemäntäni kutsuu sitä "ketunpojaksi". Nila rakastaa ruokkijaansa aamuisin enemmän kuin kukaan voi ketään rakastaa – puskee jalkoja, kehrää ja tallustaa mukaan vessaan aamutoimille. Kun Nila on saanut ruoan, se saattaa hetken aikaa temmeltää, mutta sitten se pian vetäytyy nokkaunille turvapaikkaansa. Vieraita ihmisiä Nila välttelee, mutta pari sopivan sorttista ihmistä on jo saanut sen sekaisin onnesta onkilelulla! Sylikissa Nila ei ole, mutta sallii ihmisten auttaa hienon turkkinsa kampaamisessa.

Leikimme paljon keskenämme, ja varsinkin erilaiset hiirilelut ja pahvilaatikko ovat hittituotteita! Nirsojakaan emme ole, syömme innolla kaikkea – toki arvostamme myös gourmet-annoksia. Hiekkalaatikolla käymme siististi. Koska olemme kiertäneet paljon, on meistä tullut varovaisia ihmisten suhteen, ja haemmekin ensisijaisesti kotia, jossa ei ole pieniä lapsia ja jossa saamme tilaa lähestyä ihmisiä omia aikojamme. Kunhan saamme aikaa tutustua ympäristöömme ja ihmisiin meistä tulee varmasti vallan mainiot seurakissat. Tarjoathan meille kodin loppuelämämme ajaksi, sillä olemme nähneet maailmaa ihan tarpeeksi kahden pienen kissan osalle! Lupaamme vastata sinulle rakkaudella, hurinalla, puskemisella ja leikkituokioilla.

Koditon kissa