Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissa

VARATTU. Miu! Olen Samson, arviolta vuonna 2012 syntynyt leikattu kollipoika. Olen odotellut vuoden verran omaa perhettäni, ja olisin jo valmis siirtymään pysyvään kotiin. Uudelle kodille olisi yksi ehdoton vaatimus: tarvitsen kissaseuraa.

Suurin toiveeni olisi saada oma kissasisko tai -veli, jota rakastaa ja jonka kanssa leikkiä. Tilapäiskodissa olen osoittanut, että minulla on tarjolla muille kissoille ainoastaan rakkautta. Miu’un kuin pikkuinen, vaaraton pentu saadakseni kissakaverin huomion, enkä vastaa ilkeimpäänkään sähinään tai murinaan ilkeydellä. Toisaalta saatan innostua liikaa nähdessäni kissakaverin, ja leikkiin kutsuni voivat ehkä pelästyttää. Rakastan, kun toinen kissa pesee minua, ja voisin viettää tuntikausia puskemassa lajitovereitani. Osaan kuitenkin pitää toisiin myös etäisyyttä, enkä ole koko ajan kisukavereissani kiinni.

Vaikka rakastan läheisyyttä toisten kissojen kanssa, niin ihmisten läheisyyteen minulla on vielä hieman opettelemista. Meni todella pitkään, ennen kuin tilapäisihmiseni saivat koskettaa minua, ja kahdestaan ihmisten kanssa ollessani en vieläkään välitä kosketuksista. Toisen kissan seurassa minusta kuitenkin kuoriutuu ihmistäkin puskeva ja rapsutuksista nauttiva kaveri! Tosin saatan jossain vaiheessa todeta hienovaraisin elein, että nyt riittää. Jos näitä eleitä ei kunnioita, niin räppäisen kyllä kynsilläni ihmistä sormille. Tämän takia minua ei luovutetakaan kotiin, jossa on pieniä lapsia.

Viihdyn kyllä muuten ihmisen seurassa ja tulen usein tarkkailemaan ihmisten puuhia pienen etäisyyden päästä. Ihminen on kuitenkin parhaimmillaan silloin, kun sillä on kädessä leluhuiska. Rakastan jahdata sulkaleluja, ja monesti innostun siinä hommassa sähisemään kuin pieni villipeto! Leikittämiseen minusta saakin melkein aina kaverin.

Olisiko sinulla minulle rakastava perhe ja iso raapimapuu minulle? Kuten kuvista näkyy, tämä puu jää hieman pieneksi. Haluaisin kodin, jossa ihmiset ymmärtävät minun oman tilan tarpeeni, ja kissakaverit olisivat ystävällisiä ja leikkisiä. Jos haluat tarjota tälle oman elämänsä Karviselle kodin, niin soittele ja tule katsomaan minua. Lupaan silloin mennä piiloon, koska olet vieras ihminen, mutta ehkä saat todellisen minäni selville tilapäisihmiseni kertomuksista..!