Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Mäyrr! Olen Samson, löytyiskö täältä kissakavereita? Ai mitä, ihmiset näitä lukee? No höh, kai sitä täytyy teille kaksijalkaisille itseään mainostaa. Olen siis arviolta viisivuotias leikattu kollipoika, joka tahtoisi kovasti itselleen oman perheen.

Olen kovin leikkisä, ja kaipaan ehdottomasti kissaseuraa uuteen kotiini että pääsen purkamaan energiaani! Aluksi tänne tilapäiskotiin tullessa olin kovin varautunut ihmisiä kohtaan, mutta nyt jo leikin huiskaleluilla mielelläni, ja kuljen sekä makoilen näkösällä oikeinkin rennosti. Nuo tilapäiskodin ihmiset väittävät, että hakeudun ihan tahallani samaan huoneeseen heidän kanssaan makoilemaan, mutta ihan täysin sattumaahan se oikeasti on...! En pidä vielä oikein silittelystä tai koskemisesta, vaan sitä yrittäessä vetäydyn kauemmas. Olen kuitenkin kovasti herkkujen perään, ja siinä saattaa ihan pikkuiset kosketukset onnistua vaikka taidokkaasti niitä väistelenkin. Kovasti nuo ihmiset yrittävät tuota koskemista treenata, mutta veikkaan etten siitä opi ihan heti nauttimaan, kun sietämiseenkin on vielä paljon matkaa.

Rakastan toisten kissojen kanssa leikkimistä, ja toivoisinkin uusien kavereiden olevan nuoria ja leikkisiä! Jos sinulla on tarjota minulle koti, jossa ihmiset arvostavat oman tilan ja rauhan tarvettani, niin soittele noille ihmisilleni ja tule katsomaan minua. Lupaan silloin olla piilossa ja katsella sinua pahasti, kun kuitenkin tulet häiritsemään tärkeitä päiväuniani. Voit siis katsoa tästä näytteen leikeistäni etukäteen videolta!