Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Olen Samson, arviolta vuonna 2012 syntynyt leikattu kollipoika. Haluaisin itselleni jo oman perheen, sillä olen mielestäni jo aikani viettänyt tilapäiskodissa.

Minulla on muutama valittamisen aihe nykyisestä majapaikastani; ensinnäkin nämä ihmiset eivät koko ajan ole leikkimässä kanssani. Se on tosi tylsää! Minulla riittäisi virtaa sulkaleikkeihin kuin pienellä pennulla, rakastan hurjasti leikkimistä ja painimista! Kissakaveri toveriksi leikkihetkiin onkin ehdoton vaatimus uudelle kodille.

Olen muille kissoille hyvin kiltti, mutta leikkini saattavat mennä välillä rajuiksi vaikken sitä tarkoita. Tykkään hakea myös läheisyyteni muista kissoista. Nämä tilapäisihmiset eivät kuitenkaan tunnu ymmärtävän, että kissakaverit riittävät minulle ja ihmisiin pidetään tietty etäisyys! En siis pidä silittelystä ja kosketuksesta, mutta viihdyn samassa huoneessa ihmisten kanssa ja tykkään tarkkailla teidän puuhia. Ihmisen ängetessä liian lähelle joko poistun paikalta tai sähisen ilkeästi, joskus huitaisen tassullakin, että viesti menisi perille.

Olen kuitenkin oppinut nauttimaan ihmisen rapsuttelusta, kun välissä on leluhuiskan keppi. Kolmas valittamisen aiheeni koskee ruokatarjoilua. Minä olen tullut ulkoa populaatiosta, ja ruokaa ei ollut aina tarjolla. Näin ollen olen melkoinen ahmatti, ja söisin kaverienikin ruuat. Mokomat ihmiset ovat kehdanneet rajoittaa syömisiäni, etten lihoisi enempää kuin mitä nyt painan, höh…