Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Mainiot kissaveljekset Bunji ja Choki etsivät seurallista ja aktiivista kotia! Osaamme temppuja ja voit opettaa meille niitä vaikka lisää, sillä meillä nuorilla miehillä riittää kyllä virtaa.

Hau, ei kun MAU! Olen nuori ja atleettinen kollipoika Choki, joskin tilapäiskodin ihmiset epäilevät, että minulla on käynnissä muodonmuutos, jossa muutun kissasta koiraksi. Tulen luokse kutsuttaessa, sekä osaan temppuja, kuten istua ja antaa tassua (ainakin jos saan herkkuja palkinnoksi, kuten oheisesta videosta käy ilmi). Olen taustaltani ehta villikissan jälkeläinen, ja olen ihmisten suhteen lämmennyt aika hitaasti. Mutta nykyisin tervehdin vieraatkin, ja saatan tulla jopa itse hakemaan silityksiä! Mikään sylikissa en kuitenkaan ole, paitsi silloin kun on ihmisen ruoka-aika… Ruoan lisäksi tykkään paljon leikkimisestä, joten etsimme nyt omaa kotia, jossa minua jaksetaan aktivoida esimerkiksi leikittämällä (laserosoitin on ihan välttämättömyys) ja ehkä jopa uusia temppuja opettamalla.

Minulla on myös veli Bunji, jonka kanssa etsimme YHTEISTÄ loppuelämän kotia. Bunji on paras kaverini ja meillä on ihan huiput leikit keskenämme: Esimerkiksi jahtaamme vuoron perään toisiamme! Luonteeltaan Bunji on hellyydenkipeä tapaus, joka käpertyy mielellään ihmisen kainaloon köllöttelemään tai tassuttelee syliin. Kaikki tykkäävät Bunjista ja Bunji tykkää kaikista: muista kissoista, ihmisistä, rapsutuksista, leikkimisestä, nukkumisesta… On kuulemma vaikea uskoa että veljeni on viettänyt lapsuutensa ilman ihmiskontakteja. Bunjikin osaa temppuja. Mutta ennen kaikkea Bunji rakastaa raksujen pyydystämistä, ja on taitava koppien ottaja (voit seurata videolta, kuinka Bunji ottaa koppeja). Tykkäämme molemmat myös seurata maailman menoa parvekkeelta.

Me synnyimme kesällä 2016 ja meitä kutsuttiin aiemmin Alisaksi ja Juhaniksi – jossain vaiheessa sitten selvisi, että emme olekaan sisko ja sen veli, vaan kaksi nuorta kollipojua. Vessa-asiat meiltä hoituvat tietenkin mallikkaasti ja tulemme myös hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Asumme nyt vauvaperheessä, mutta luovutustamme lapsiperheeseen harkitaan tapauskohtaisesti. Koiria emme ole tavanneet, joten niistä emme osaa sanoa vielä juuta eikä jaata. Tärkeintä olisi kuitenkin löytää koti, jossa meidän kanssa haluttaisiin viettää aikaa – me kun olemme seurallisia ja aktiivisia kissoja.