Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Kur kurrr...! Me ollaan reilun vuoden vanhat siskokset Silvia ja Victoria ja me etsitään sitä ihan ihka omaa kotia. Me ollaan parhaita kaveruksia ja siksi halutaan muuttaa yhteiseen kotiin.

Me kumpikin ollaan uteliaita ja leikkisiä, tykätään riehua yhdessä, jutellaan paljon keskenämme ja nukutaan usein yhdessä. Tykätään myös siitä, kun tuo hoitaja leikkii meidän kanssa semmoisilla sulkaleluilla.

Me ollaan molemmat vähän ujoja vieraita kohtaan, mutta meidän tuttu hoitaja saa meitä kyllä silitellä ja me sille kehräillään. Victoria tykkää olla jo vähän sylissäkin, mutta ihan semmoisia sylikissoja me ei kuitenkaan vielä olla. Kunhan saadaan rauhassa tutustua, niin ehkä meistä voi semmoisia vielä jonakin päivänä tullakin.

Meidän hoitaja aina sanoo, että Victoria on varmasti maailman kiltein pieni kissa. Silviasta se sanoo, että Silvia on vähän semmoinen keppostelija, koiriakin tykkää aina vähän vaania ja juksailla (nokun se on niin hauskaa!). Me ollaan siis totuttu isoihin rauhallisiin koiriin ja muita kissojakin meillä on ollut seurana, ne on meistä ihan ok. Pieniä ihmisiä me ei olla koskaan nähty, mutta ollaan kuultu että semmoiset voivat olla aika vilkkaita ja kovaäänisiä. Se kuulostaa kyllä vähän pelottavalta...

Jos teidän kodista puuttuu kaksi ripausta kuninkaallista säihkettä, niin ota pian yhteyttä! Ehkä meidän polut kohtaavat tässä ja voidaan jatkaa matkaa yhdessä?

Katso vielä video meidän leikeistä!

Koditon kissa