Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissa

VARATTU

Terrrve!! Me ollaan juuri vuoden täyttänyt kollikaksikko! Ollaan kuulemma ihan kuin ne Kummelin tyypit, joiden mukaan meidät on nimetty! Tilapäiskodin ihmiset sanovat, että me ollaan "pikku pölvästejä".

Ruoka on parasta mitä tiedetään! Me ollaan myös tosi ihmisläheisiä, tykätään nukkua ihmisotusten kanssa ja meuhkataan, jos ei olla saatu tarpeeksi rapsutuksia tai ruokaa!

Ollaan toistemme parhaat kaverit, joten muutetaan vaan yhdessä. Koirista ei ole kokemuksia, eikä juuri pienistä lapsistakaan. Vieraat ihmiset jännittävät, kun ollaan kuulemma vähän jänishousuja. Mutta aika nopeasti rohkaistumme. Tule katsomaan tunnistatko, kumpi meistä on kumpi! Me ollaan näes täysin identtiset!