Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Olen komea pulleaposkinen, keväällä 2 vuotta täyttävä harmaaturkkinen söpöliini. Olen saanut poskieni vuoksi myös liikanimen "hamsteri".

Vaikka olen komean kokoinen katti, sisimmässäni asuu vielä hyvin ujo pikkupoika. Kurkistelen ihmisiä epäilevästi ja pentuaikojen huonojen kokemuksien vuoksi vielä arvioin voiko ihmisiin luottaa. Vieraita ihmisiä arastelen erityisesti. Enhän voi tietää, mitä te ihmiset minusta haluatte! Tie sydämeeni käy ruoan ja rakkauden kautta. Annathan minulle aikaa niin rohkaistun kyllä pikkuhiljaa.

Etsin kotia, jossa olisi rauhallinen ja kiltti kissakaveri seurana. Ihmisystävällisestä kissakaverista voisin ottaa esimerkkiä siitä, että ihmisiä ei tarvitse pelätä. Lapset ja koirat ovat minulle liian pelottavia asuinkumppaneita. Voin kyllä myös muuttaa ainoaksi kissaksi vaikka eläkepäivien seuraksi takan eteen pötköttelemään! 

Tule moikkaamaan!