Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Mörri tässä terve! Sillä nimellä minut paremmin tunnetaan, tai Möökönä, kun olen vähän tämmöinen musta varjo. Olen persoonallinen pieni tyttökissa, syntynyt ainakin 2015 tai luultavasti joitakin vuosia aiemmin, ken tietää.

Olen kunnon nautiskelija: rakastan pitkiä päiväunia, ruokaa ja rapsutuksia. Sen verran temperamenttia ja “minä itte” -asennetta löytyy, että sylikissa en ole. Muuten olen kyllä perusrauhallinen, suorastaan laiskanpuoleinen. Osaa minä leikkiäkin, katso todiste videolta ohesta. Yleensä leikin itsekseni, enkä tykkää paini- tai jahtileikeistä. Siksi kissakaverini pitäisi olla melko rauhallista ja uhittelematonta sorttia, joka ymmärtää antaa minulle omaa tilaa. Ehkä hieman vanhempi kaveri olisi sikäli sopivampi, ja reviirikin riittävän iso, niin mahdumme rauhassa saman katon alle kuten nyt täällä tilapäiskodissa.

Viihdyn kyllä aina muiden parissa, ja parkkeeraan yleensä keskelle olkkaria. Siitä sitten zoomailen, josko te viitsisitte vaikka vähän leikittää mua – tai mikä parasta, rapsutella! Palkitsen vaivan onnellisella kehräyksellä. Odotan jokailtaista pientä leikki- ja rapsutteluhetkeämme, vaikka "intoiluni" näkyy lähinnä siinä, että tulen lähellesi nököttämään poissaolevan näköisenä. Ethän siis unohda minua, vaikken itse vaadikaan huomiota! Joskus saatan vähän ujostella vieraita, mutta muuten olen rento oma itseni.

Rakastan laadukasta märkäruokaa, katsothan vaan vähän linjojeni perään. Kiipeily ei ole mun juttuni; sohva on ihan riittävä korkeus, ja tietysti paras paikka päiväunille. Ja voi mikä onnen päivä, kun löytyy aurinkolaikku, jossa köllötellä!

Minua pitää rakastaa sellaisena kuin olen. Toivoisinkin hieman kissakokemusta omaavaa kotia, jossa osataan lukea minua; pikkulapset eivät siis tule oikein kysymykseen.

Katso vielä video minusta!

Koditon kissa