Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Miau! Ollaan kesäkuun tietämillä 2016 syntyneet tyttökisut Hilla (musta) ja Hertta (harmaa). Joulukuusta 2016 saakka olemme olleet sijoitettuna tilapäiskotiin, jossa olemme keränneet rohkeutta ihmisiin ja muihin eläimiin.

Sosiaalistuminen on onnistunut tilapäiskodin kahden koiran ja kolmen kissan kanssa, joiden kanssa tulemme hyvin toimeen. Tulemme juttuun myös perheen pupun kanssa, jota käymme vain ihmettelemässä.

 

Hilla on meistä rohkeampi ja ottaa hienosti kontaktia ihmisiin. Hilla tykkää silittelyistä ja suostuu olemaan hetken sylissäkin. Enää vain välillä Hilla unohtaa, ettei omaa ihmismammaa saa ottaa silittelyn lomassa leikillisesti kynsillä. Kynnet poistuvat kyllä välittömästi, kun mamma puhaltaa kevyesti naamalle.

Hertta on taas vähän ujompi ja tarkkailee ihmisiä hieman kauempaa. Ruoka-aikana Hertta uskaltaa jo kiehnätä ja puskea jaloissa. Hertta on vasta hiljaittain ymmärtänyt ihmismamman silityksen ihanuuden, mutta kaipailee silitystä vain pienissä erissä. Me ollaan molemmat kovasti leimauduttu meidän ihmismammaan.

Me ollaan sisäsiistejä, uteliaita ja olemme tottuneet koiriin, toisiin kissoihin sekä kouluikäisiin lapsiin. Me rakastetaan ruokaa ja ravataan aina paikalla kuin villihevoset, kun kuullaan rapinaa keittiöstä. Me osataan syödä herkkuja myös kädestä. Välillä saatamme aloitaa yhteiset iltapainit vasta puolen yön aikaan.

Haluamme yhdessä samaan kotiin, sillä tukeudumme paljon toisiimme ja yhteinen koti helpottaisi meidän sopeutumista uuteen elämään.

Koditon kissa