Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

koditon kissa koditon kissakoditon kissa

Tervehdys! Olemme sisarukset (poika ja tyttö) vailla omaa kotia. Olemme syntyneet touko-kesäkuulla 2017.

PESU ry pelasti meidät suojiinsa, pienenä emme ole olleet ihmisten kanssa tekemisissä. Onhan tässä ollut opettelua ja on edelleenkin, mutta ihanaa ettei nyt tarvitse tuolta lumihangesta yrittää löytää ruokaa ja lämmintä – nyt asiat on hyvin, vain oma koti puuttuu.

Olenpa minä huolimaton, enhän ole vielä esitellyt meitä. Minä ole Ilias ja meistä se rohkeampi. Elegia on siskoni, kooltaan hieman pienempi ja ihmisten kanssa vielä vähän arempi. Nimemme vievät ajatuksenne ehkä kreikkalaiseen runouteen, mutta me näemme itsemme enemmän tuonne Olympialaisten suuntaan. (Tuo Elegia näyttää kyllä runollisen herkältä, mutta melko säpäkkä typy se on – kysykää vaikka eläinlääkäriltä ☺). Suosikkilajeinamme ovat juoksu ja paini. Kiipeilykin kuuluu vahvuuksiimme, samoin harjoittelemme metsästystä mahdollisuuksien mukaan. Lempipaikkamme on ikkunalauta, josta avautuu näkymä lintulaudalle. Toki ihmistenkin kanssa on mukava treenata erilaisten lelujen kanssa. Voit ihailla meidän urheilullisia suorituksia nykyisen palvelijamme tekemällä videolla, olemme siis myös lähes elokuvatähtiä.

Vaikka emme vielä niin välitä hellittelyistä, olemme kyllä tiiviisti mukana kun jotain tapahtuu. Seuraamme erittäin mielellämme talon touhuja ja tarvittaessa suoritamme mm ruoan maistamista ja astioiden esitiskausta. Ruokailun suhteen ei ole muuta ongelmaa, kuin että sitä voisi olla useammin ja enemmän tarjolla – me kyllä söisimme! Eli toivottavasti uusi koti osaa ottaa vakavasti urheilijoiden ravinnon tarpeen.

Etsimme siis yhdessä pysyvää kotia, jossa olisi treenimahdollisuuksia ja ihmisetkin olisivat kiinnostuneita yhteisharjoituksista. Olemme tottuneita koiraan, joka jätti meidät alussa rauhaan, ja saimme tutustua häneen omaan tahtiimme. Myös isommat lapset ovat tulleet tutuiksi. Pärjäämme ihmisten kanssa kunhan ymmärretään, että emme ainakaan heti ole siliteltävissä ja syliteltävissä – ehkä sitten jonain päivänä, kun luottamus on syntynyt puolin ja toisin. Olisitko Sinä se joka meidän luottamuksen voittaa?