Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Olen pentukissa Perjantai, ja oikea pelle – vähintäänkin näyttelevä koomikko, olen kuullut. Taikurin vikaa minussa myös on. No, mitä muutakaan sitä mustalta kissalta voisi odottaa? Mutta älkääs nyt kuitenkaan pelästykö, sillä myös muutama valkoinen karva hapsuttaa korvasta.

Loppupeleissä olen siis melko tavallinen tyttö, solakka ja pitkäraajainen, ikää siinä 8 kk. Antakaas, kun selitän.

Pelleksi minua kutsutaan, koska tapanani on kiemurrella lattialla selkä matossa ja tassut kohti taivasta. Joskus häntäni huitoo viidentenä jalkana. Minusta on kiva pyöriskellä vieressäsi! Taikuruuteni puolestaan perustuu pitkälti katoamistemppuihin. Olen nimittäin erittäin etevä kaivautumaan mattojen alle piiloon. Se pieni päiväunia nukkuva kumpu matossa olen siis useimmiten minä. Näyttelijänlahjani ne vasta ovatkin erittäin kehutut, joskin koomiset, näin on sanottu. Siinä missä toisinaan kehrään sinulle kauniisti ja nautin silityksistä silmät kiinni, saatan hetken päästä jo juosta sinua pakoon. Uskon kuitenkin, että harjoitus tekee mestarin! Eiköhän se esiintymiskauhuni siitä laannu, kunhan vaan saan hyvää palautetta ja aikaa harjoitella.

Taiteilijanimekseni valikoitui Perjantai Robinson Crusoen mukaan, sillä tänne kouluun tullessani olin viettänyt hetken aikaa työtöntä elämää, ja esiintymistaitoni olivatkin harjoituksen puutteesta taantuneet – olin jotakuinkin puolivilliintynyt löytökissa. Kun pelkäsin, sähisin. Hyvin nopeasti muistin kuitenkin taas, miten kivaa onkaan omata manageri. Rohkeana ja aloitekykyisenä tyttönä tutustuin nopeasti myös täällä opettajanani toimivaan vakitaiteilijaan, jo hieman vanhempaan tyttökissaan. Välillä saan tosin kuulla olevani hieman liiankin innokas touhuilija. Ymmärrän kyllä, ja silloin osaan myös rauhoittua.

Nykyisellään täällä koulussa on aika hauskaa, joskin koen jo olevani täysin valmis uusiin haasteisiin. Näin ollen haluisinkin jo saada vakipaikan kissatalouden yleisenä viihdyttäjänä. Tosin, toivoisin kissamaista seuraa. Paras kaveri olisi sellainen, joka olisi yhteistyökykyinen ja pitäisi leikkimisestä. Tosissaan, leikkiminen on ihanaa! Inspiraationi kumpuaa siitä, joten tarvitsen sitä paljon. Muutoin olen melko avoin uusille haasteille. Millaisia sinulla olisi tarjota?

Koska telepatiakykyni ovat puutteelliset, soitathan mahdollisesta työtarjouksesta managerilleni.