Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Emme toistaiseksi vastaanota enempää kyselyitä Hurinasta. Tutustuthan muihin kodittomiin kissoihin, kiitos!

Hurhur, olen kesäkuussa 2017 syntynyt ihana poitsu. Rakastan ihmisiä ja toisia kissoja! Ja pentu kun olen, niin leikkiä pitää tietysti paljon.

Nukun päikkäreitä kerällä kissakavereideni kanssa, pesemme toistemme naamoja ja sitten taas pelataan ja painitaan. Sellaista se pentujen huoleton elämä on. Yöllä nukun mieluusti ihmisten kanssa sängyssä, ja mikäs sen parempaa kuin herätä aamupusuihin – hieman aikaisin ehkä, mutta jos olet aamuvirkku tai vaikka vaikeuksia herätä aikaisiin aamuihin, niin minä voin auttaa, sillä tavalla lempeästi. Osallistun myös mieluusti kaikkeen muuhunkin toimintaan, kuten vaikka ruokailuun... hivutan tassua kohti lautastasi, jos et ole varuillasi. Olen tottunut myös koiriin täällä tilapäiskodissa. Mitä enempi kivoja kavereita, sitä parempi, sanon minä. Minua saa halia ja paijata, ja tietysti leikittää paljon.

Haluan siis kotiin, jossa on leikkisiä kavereita – sekä ihmisiä että kissoja – ja jossa saan PALJON huomiota. Minulla on kultainen luonne ja ansaitsen kultaisen kodinkin!