Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Rrrakastan, rakastan, rakastan – rapsutuksia ja puskemista! Olen Valma, n. 5-vuotias tyttö, ja etsin mukavaa kotia. Olen rauhallinen ja kiltti, samanlaisia ominaisuuksia toivon kodiltakin.

Tulen toimeen toisten kissojen kanssa, jos nekin ovat rauhallisia. Ihan pentukissat eivät oikein ole mieleeni. Lapsetkin varmaan ovat ihan ok, mutta kokemusta heistä ei ole. Viihtyisin kyllä aika hyvin talouden ainoana kissanakin, jos minua vain muistetaan rapsutella tarpeeksi usein.

Leikin mielelläni itsekseni ja seurailen maailman tapahtumia joskus myös telkkarista. Muistan ottaa päikkärit riittävän usein. En oikein pidä siitä, että minut nostetaan syliin. Mutta kun itse tulen syliisi, niin silloin olen ja pysyn siinä. Silloin rapsutellaan ja pusketaan ja kehrätään.

Minulla on sydämessä jotain pientä vikaa, mutta ainakaan toistaiseksi se ei aiheuta mitään toimenpiteitä eikä lääkitystä.