Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Heips! Nimeni on Dynamo ja olen noin 10-vuotias komea kolli. Olen hyvin hellyydenkipeä herrasmies. Älkää antako ikäni hämätä, olen hyvin nuorekas ja ketterä kolli, kun innostun leikkimään!

Tilapäiskodissani olen oppinut elämään koirien ja muiden kissojen kanssa. Aiemmin olen elänyt ainoana kissana, joten taidan olla hyvin sopeutuvainen erilaisiin elämäntilanteisiin ja asuinkumppaneihin.

Tulen aina morjestamaan kun saavut kotiin (ja vaatimaan ruokaa). Olen hieman keskivartalolihava, eikä liikunta leikkien ja aktivoinnin muodossa tee minulle pahaa (huiskuleikit ovat parhaita). Joudut siis myös hieman pitämään huolta ruokavaliostani.

Minulla havaittiin pieni elämää muuttava juttu nimeltään diabetes. Onneksi piikitys onnistuu helposti ruokailun yhteydessä. Muistutan ihmisiä maukumalla ruoka/piikki ajastani, joten se ei varmasti pääse unohtumaan. Vaikka minua piikitellään, niin pidän ihmisistä ja touhuan heidän läheisyydessä. Mikäli minua rapsutellaan väärästä paikasta väärään aikaan, minä ystävällisesti piikitän takaisin.

Toivon uusilta ihmisiltäni vastuullisuutta ja uskallusta antaa minulle rakastava koti, vaikkakin joudumme ehkä piikittelemään toisiamme. Suurella rakkaudella: Dynamo