Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Mie oon Rupert, iso ja komea ruskeatiikeri Tampereelta. Ikää on kertynyt jo komeat kuusi vuotta, joten olen kolli parhaassa iässä; en kiipeile pentujen tapaan verhoissa, mutta en ole myöskään mikään sohvatyynyä erehdyttävästi muistuttava karvakasa.

Etsin nyt omaa ihmistäni tositarkoituksella, ja ensimmäinen toiveeni uudelle kodilleni olisikin, että saisin olla kodin ainoa kissa. Elellä siellä kuin kuningas konsanaan ahkeraa palvelusväkeäni kaitsien.

Rakastan sylittelyä. Viihdyn vieressäsi sohvalla vaikka kuinka kauan, mutta minut saa ja pitääkin nostaa syliin ja rapsuttaa massustani. Välillä haluan kuitenkin myös omaa rauhaa, joten kunnioitathan tätä. Tykkään leikkiä kanssasi, mutta osaan viihdyttää myös itse itseäni erilaisilla palloleluilla.

Olen hieman stressiin taipuvaista sorttia, isot muutokset elämässäni saattavat järkyttää mieltäni suurestikin, joten en halua muuttaa pikkulapsiperheeseen enkä muutoinkaan rauhattomaan ympäristöön. Imuri on jo tarpeeksi paha häirikkö minun mielestäni! Koirat ovat minulle mysteeri.

Ruokapolitiikasta sen verran, että märkäruoka saattaa mennä mikäli tähtien asento ja auringonpilkut sattuvat kohdilleen, mutta nyrkkisääntönä mainittakoon, että olen aikamoinen raksumies. Kannattaakin varata ruokakaappiini hyvälaatuista kuivaruokaa, niin meille ei tule tämän asian suhteen mitään ongelmia.

Kaipaisin jo oman ihmiseni syliin köllöttelemään tassut taivasta kohden, löytyisikö se sinun luotasi? Mikäli sylistäsi puuttuu viisi kiloa ehtaa kollia, soittele niin sovitaan treffit!

Koditon kissa