Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Me ollaan hurmaavat veljekset Zorro (kuvassa oikealla) ja Diego. Vaikka ollaankin tosi samannäköisiä, niin ollaan kuitenkin aika eriluonteisia. Ollaan synnytty joskus alkusyksystä 2017.

Minä, Zorro, olen meistä se rohkeampi! Olin heti tilapäiskotiin tullessani utelias kaikkien kaveri. Vatsani on pohjaton, ja syön ihan mitä vain. Rakastan leikkimistä, etenkin laservalo on ollut huippu! Olen myös melko kovaääninen maukuja, jos jään itsekseni oven taakse.

Minä, Diego, vietin ensimmäiset päivät tilapäiskodissa vaatekaappien alla piilossa. Yhtenä yönä olinkin uskaltautunut hoitajani sänkyyn, ja kävin jopa nuolaisemassa ihmistä naamasta! Lopulta minut saatiin houkuteltua esiin, ja nuo hoitajat eivät olisi uskoneet samaksi kissaksi, niin rohkeaksi muutuin saman tien. Olen melkoinen kehruukone, rakastan rapsutuksia ja huomiota. Ruokahaluni on samanlainen kuin veljelläni, aivan kaikki maistuu.

Sopeutuisimme aika monenlaiseen kotiin. Tilapäiskodissamme on kouluikäisiä lapsia, joiden kanssa pärjäämme oikein hyvin. Aktiivisia ja energisiä olemme, ja meidän kanssamme pitää jaksaa leikkiä. Lähdemme vain yhteiseen kotiin. Otathan yhteyttä, jos kodistasi löytyisi paikka tällaisille pienille hurmureille!