Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Emme toistaiseksi ota enempää kyselyitä Brutuksesta. Tutustuthan muihin kodittomiin kissoihin, kiitos!

Moikka! Mä olen Brutus, pieni mustavalkoinen jaloissa pyörivä takiainen. Olen arviolta syyskuussa 2017 syntynyt poitsu, ja viimeksi eläinlääkärissä painoin 2,19 kg. Tosin rakastan ruokaa, joten olen varmaankin kasvanut jo hurjasti.
Luonteeltani olen utelias, rohkea ja erittäin reipas. Maailmassa mielenkiintoisinta on ihmisten varpaat ja pelottavinta imuri. Kauhea kapistus.

Tilapäiskotini sanoo, että minun tuloni jälkeen ei ole tarvinnut vessassakaan käydä yksin. Se on varmaan totta. Siellä, missä tapahtuu, niin siellä olen minäkin! Tosin vieraat ihmiset ovat mielestäni aluksi hieman epäilyttäviä, mutta heidän kävellessään keittiöön minulle tulee mieleen, että mitä jos tuo tarjoaakin jotain hirveän ihania herkkuja? Pakko mennä katsomaan!

Tilapäiskodissani tulen toimeen toisten kissojen, koirien ja pienten lapsien kanssa. Varsinkin koiran häntää on kyllä kiva pyydystää, ja se antaa mun ihanasti puskea ja kiehnätä.

Uudelta kodiltani toivoisin paljon rapsutuksia, rakkautta ja leikkejä. Etsin ensisijaisesti kotia, jossa olisi toinen nuori aktiivinen kissa seuranani.

Koditon kissa