Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa Koditon kissa

Terppa! Tässä sinua tervehtivät reippaat kissasiskot Aino ja Assi! Olemme syntyneet syksyllä 2015, ja etsimme yhteistä, aktiivista kotia, jossa meille olisi tarjolla paaaaljon leikkiä ja huomiota.

Olemme rohkeita neitejä, ja suhtaudumme ihmisiin luottavaisesti ja rakastaen. Kunhan tutustutaan, hakeudumme kyllä lähellesi ja syliin siliteltäväksi silloin, kun meille sopii. Yöt vietämme mieluiten vieressäsi sängyssä. Päivät vietämme leikkien ja kiipeilypuussa kiipeillen. Valjasulkoilu saattaisi mahdollisesti miellyttää meitä, vaikka emme olekaan sitä vielä kokeilleet.

Uskoisimme, että sopeutuisimme hyvin lapsiperheeseen, jossa olisi kenties useampiakin leikittäjiä. Tietenkin lasten pitää osata kohdella meitä kunnioittavasti. Kissakaverit taas... no, sanotaanko näin, että jos kodissa olisi lisäksemme kolmas kissa, sen täytyisi olla juuri oikean luonteinen, ei missään tapauksessa mikään mammanpoika tai tossukka, sillä olemme määrätietoisia nuoria neitejä, ja saatamme näyttää toiselle kissalle kaapin paikan kissamaiseen tapaan. Koiria emme myöskään ole tavanneet, mutta ehkäpä koira ei meille suuri ongelma olisi (tätä ei kuitenkaan varmasti voi tietää).

Uudelta kodilta toivomme jonkin verran tilaa leikkiä (aivan pienimpään yksiöön emme ole sopivia), sekä sopivia kiipeily- ja leikkimahdollisuuksia. Olemme koko elämämme syöneet osittain raakaa lihaa, ja edellytämme saavamme liha-aterioita jatkossakin. Osaamme asioida sekä puupellettilaatikolla että tavallisella kissanhiekalla.