Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Me olemme iloiset ja vilkkaat sisarukset Virna ja Vilias – hoitajan nimeämänä Paavo – ja etsimme yhteistä kotia, missä meitä vielä totutetaan kärsivällisesti ihmisen läheisyyteen. Olemme muuttuneet jo valtavasti alun jälkeen: nyt on mahdoton meno ja meininki yhdessä leikkien ja lelujen kanssa!

Makupaloja ovelasti apuna käyttäen hyvä suhde ihmisiin etenee, joten tulevaisuus näyttää lupaavalta. Olemme syntyneet 2016 eli vielä nuoria miisuja.

Minä Virna-tyttönen olen sosiaalisempi tapaus. Tulen lähelle istumaan ja odotan milloin leikittäis. Rakastaa tällä hetkellä ongenvapaa, jonka päässä on sulkakimppu. Meidän leikkiä on kuulemma ihana seurata. Paavo-pojan tämän hetken suosikkilelu on piipittävä lintu, jolla on sulkia pyrstössä.

Olen varsinainen kulinaristi, enkä halua jättää sattuman varaan, että Paavon kipossa olisi parempaa ruokaa. Kupin vaihto useaan kertaan kuuluu ruokaseremonioihin. Se ei haittaa Paavon ruokailua, Paavo suhtautuu ymmärtäväisesti minun makuseikkailuihini.

Keskustelemme usein keskenämme, ja olemme hyvin läheisiä toisillemme. Nukumme välillä kylki kyljessä, välillä nukkumapaikat löytyvät eri huoneista. Korkeat paikat eivät oikein kiinnosta, eikä meitä ole nähty pöydälläkään. Olemme myös hyvin siistejä: peittelemme tuotokset hartaasti ja perusteellisesti, ehkä hiekkaa lentää vähän laidan ylikin. Sitten on hoitajana vuoro olla siisti ja eikun harja käteen.

Olemme FIV-positiivisia, joten sovimme yhteen vain FIV-positiivisten kissojen kanssa.

Olemme aivan ihanat sisarukset jollekin kärsivällisille kissaihmisille! Äkkiliikkeet saavat vielä helposti aikaan joukkopaon, joten pikkulapsiperhe ei ole sopivin. Meillä ei ole ollut esimerkkiä kissasta, joka luottaa ihmisiin. Rauhallisesti lähestyen jäämme kyllä jutulle ja katsotaan tillotetaan takaisin. Aikanaan kosketus, silitys ja syli voisivat ehkä olla mahdollisia, vaikkapa herkuilla lahjoen.