Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Moi! Olen Liekki, nuori ja aktiivinen poikakissa. Eläinlääkäri arvioi iäkseni 3-5 vuotta. Olen luonteeltani fiksu, rohkea ja utelias. Lempiasioitani on kaikki!

Tykkään hirmuisesti leikkimisestä, ruuasta, silityksistä, astianpesukoneen tyhjennyksestä, pyykkihommista ja sen semmoisista. Olen uteliaana paikalla, kun jotain tapahtuu. En säiky uusia ihmisiä, pölynimuria, enkä kovia ääniä. Lapset ovat kivoja! He jaksavat leikkiä vaikka kuinka kauan!

Ihan pienistä lapsista minulla ei ole kokemusta, mutta kouluikäisiä kavereita minulta löytyy. Osaan olla varovaisempi lapsien kanssa leikkiessäni. Aikuisia kurmuutan eri tavalla. Joskus vähän komentelenkin aikuisia. Tykkään toisista kissoista hirmuisesti ja haluaisinkin uudessa kodissa painia reippaasti kivan kaverin kanssa. Tilapäiskodin oma kissa on vanha mörkö, joka vain sähisee minulle, kun yritän leikkiä hippaa. Ihme sohvatyyny.

Toinen korvani on vähän rutussa. En muista puriko kanssanisäkäs vai pakkanen, mutta ei siihen satu yhtään. Korvani toimii oikein hyvin. Toivoisin, että tulevilla omilla ihmisilläni olisi aikaa leikkiä kanssani, aiempaa kokemusta kissoista ja ymmärrystä minun metsäläismenneisyyttäni kohtaan.

Koditon kissa