Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Moikka, olen Pulla-kissa, 2-3 -vuotias kastroitu kollikissa. Olen hyvin hellyydenkipeä ja ihmisrakas.

Rakastan lapsia ja tulen toimeen muiden kissojen kanssa, koiriin suhtautuu varauksella. Jos ihan pakko joku huono puoli mainita, niin kuulemma olen hieman sotkuinen hiekkalaatikolla – olen siis täysin sisäsiisti, mutta tykkään kuopia hiekkaan kunnolla niin, että voi lentää lattialle asti. Tykkään kovasti jutella ihmisille, joskus jopa hieman liikaakin.

Viihdyn hyvin muiden kissojen kanssa, mutta leikeistä en niinkään välitä. Uudessa kodissa olisi hyvä olla aikaa minulle ja myös kissakavereita. Kiipeilytelineistä tykkään käyttää makuupaikkoja, mutta en juurikaan muuten kiipeile. Minulla olisi myös hyvä olla ulkoilumahdollisuus valjaissa, niin saan purkaan energiaa ulkona.