Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU

Olemme kesällä 2017 syntyneet kaverukset kotia vailla!

Robin: ”Moi! Olen Robbari, tai siis Robin, ja täällä tilapäiskodissa sanotaan että olen tosi kova poika laulamaan ja olen tosi hyvä siinä.”

Anni: ”Robbari on kyllä kova laulamaan, mutta se on aika kauheaa kuunneltavaa. Onneksi sitä kuuluu yleensä vain silloin, kun Robbarilla on kova nälkä.”

Robin: ”Teillä ei vain ole sävelkorvaa. Sitä paitsi osoitan nälkääni enemmän tulemalla syliin ja ottamalla kaikki silitykset vastaan. Niin! Sillä tavalla ihmiset tietävät, mitä haluan. Olen niin hyvin opettanut ne. Mutta mokomat eivät vielä ole oppineet, etten muuten niistä rapsutuksista välitä, ei vaikka olen sähissyt niille.”

Anni: ”Täytyy kyllä myöntää, että sylissä käyminen on nopein tapa saada ruokaa. Enkä kyllä laita niitä rapsutuksiakaan pahaksi.”

Robin: ”Joo! Anni tykkää niistä rapsutuksista hurjasti varsinkin, jos vain saa itse niitä hakea! Mutta vielä enemmän Anni tykkää kun minä pesen sen korvat.”

Anni: ”Sinä kyllä kaivaudut aina korvan sisään ja kastelet sen…”

Robin: ”Pitää vain olla perusteellinen, ajattele nyt jos lähtisit kissojen ilmoille likaisilla korvilla!”

Anni: ”Okei…”

Robin: ”Oho me eksyttiin vähän aiheesta! Eli me haluttaisiin nyt vihdoin löytää omat ihmiset ja muuttaa ihan omaan kotiin. Olisi hauska muuttaa yhdessä, mutta jos uudessa kodissa odottaa sopivalta kuulostavia kissakavereita, niin kyllä me voidaan erikseenkin muuttaa.”

Anni: ”Muistakaa antaa Robbarille nameja.”