Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Hui... Eikun siis Hei! Minun nimeni on Kalla ja olen maailmaan tupsahtanut arviolta vuonna 2015. Alkutaipaleeni olkoon mysteeri, mutta ihmisen kanssa eloa olen harjoitellut jo hyvän tovin, ja nyt etsisinkin sitä omaa pysyvää kotia.

Kuten kuvasta näkyy, olen nätti pikkutyttö, söpöksikin kehuttu. Väritykseltäni olen kaunis ja naamani on mukavan pyöreä, sitä ei käy kiistäminen. Tykkään leikkiä muiden kissojen kanssa, joten toivoisin uudessa kodissa olevan minulle sopivan reipas ja kiltti kaveri, jonka kanssa köllötellä.

Ihmiset on minulle vähän outoja. Siis kyllä minä niiden näkösällä uskallan olla ja lähellekkin saatan eksyä nukkumaan, mutta kosketusta tai sen yrityksiä en arvosta. Olen siis katsomista varten, ja toivon ettei se olisi ongelma. Etsinkin kissakokenutta ja rauhallista kotia, missä minusta pidettäisiin tämmöisenä kuin olen. Kyllä minä sitten ajan kanssa reipastuu, ihan varmasti, kun vaan tullaan kunnolla tutuiksi!

Olen ihan terve tyttö, hiekkalaatikkoakin osaan käyttää. Olisitkohan juuri sinä se rauhallinen koti, jota niin kovasti kaipaisin?