Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Emme toistaiseksi ota enempää kyselyitä Hansista, tutustuthan muihin kotia etsiviin, kiitos!

Olen läheisyysriippuvainen, leikkisä ja lottovoitto setäkissan olomuodossa!
Äkkiseltään saattaisi luulla, että olen kuin monet muut kissat, mutta eroan tyystin muista mystisellä persoonallani, jossa yhdistyy uteliaisuus, sosiaalisuus ja ihmisten tunteiden lukutaito. Tätä aistiani olen vuosien aikana kehittänyt taitavan monipuoliseksi: Sopivan tilanteen eteen tullen osaan hurmata sinut hymyyn suurilla silmilläni, silittää lohduttavasti tassullani tai vaikkapa komentaa verbaalisesti tilkan kissanmaitoa jääkaapista eteeni. Tilapäiskoti-ihmiseni kutsuu minua helpoksi kämppikseksi, koska osaan käyttäytyä (muutamia itsenäisen leikin tiimellyksessä rutattuja mattoja huomioimatta) todella nätisti. Lisäksi olen kuulemma hauska ja hyvin siisti seuralainen.

Lempitouhujani on leikin yhteydessä vaaniminen, korkeat hypyt ja vinkulelujeni retuuttaminen. Uteliaisuuttani tyydytän parvekereissujen lisäksi mm. kylpyhuoneen vesipisaroiden tutkimisella suihkun jälkeen ja välillä keskenkin. Parasta maailmassa on iltaisin rauhoittua oman tärkeän ihmisen lähelle – tarkemmin sanottuna joko kiemurassa kainaloon tai sitten rinnan päälle maaten. Väitän saavani kenet tahansa nukahtamaan, kun vain laitan kehruumoodini päälle.

Sovin sinulle, jolla ei ole muita kissoja, sillä tulen huomattavasti paremmin toimeen ihmisten kuin toisten kissojen kanssa. Minulla on kokemusta myös ihmislapsista, mutta heidän nopeita liikkeitään ja korkeita ääniä on huomattavasti vaikeampaa tulkita, joten sanotaan näin että preferoin aikuisia. Arvostan erityisesti ihmisiä, joilla on minulle aikaa ja joiden kanssa saan asua lähes symbioottisissa olosuhteissa.

Ikäni mainittakoon täällä esittelyni lopussa, koska sillä ei ole mitään tekemistä luonteeni tai vireystasoni kanssa. Olen sutjakassa kunnossa oleva yksitoistavuotias. Jos kaipaat kaltaistani tunteellista setäkissaa elämääsi, niin ota rohkeasti yhteyttä!