Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

VARATTU
Heippa! Olen Kisu, 2–3-vuotias narttukissa, tuttavallisemmin Pesonen, mukavaa kaveria vailla.

Tilapäiskodissani olen tottunut lapsiin ja toisiin kissoihin. Ihan pienten lasten kaveriksi en kuitenkaan sovellu, koska innostuessani saatan hieman näykkiä – en satuta, mutta pienet lapset voivat pelästyä sitä.

Tykkään kun minua rapsuttaa, mutta sylissä en kauaa viihdy. Olen utelias ja tulen itsekkin usein rapsutettavaksi. Leikeistä ihmisten kanssa en juurikaan välitä, toivoisinkin että uudessa kodissani olisi kissakaveri. Olen täysin sisäsiisti ja tottunut monenlaiseen kuivikkeeseen, erilaisiin hiekkoihin sekä pellettiin. Joitakin hampaitani on joitakin poistettu, mutta se ei haittaa syömistäni.