Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

VARATTU
Mä etsin ihmistä, jolla olisi iso sydän tyttökissalle, joka tällä hetkellä ei vielä halua kosketuksia. Mä haluun hengata sun kanssa olohuoneessa, makkarissa ja tottakai keittiössä, slurps.

Leikin sun kans tosi mielelläni, lupaan syödä sun heittämät herkut – varsinkin jos ne on leikkeleenpalasia. Toivottavasti sulla on siellä kissa, jonka kanssa mä voisin juosta ja painia – oishan se vähän koomista jos Sä koittaisit kiivetä mun kans kiipeilypuuhun.

Mä oon todella seurallinen, mutta se viimeinen rohkaisu multa vielä puuttuu, että uskaltaisin antaa sun koskea. Käytökselläni olen todella kiltti, mutta uusiin asioihin vastaan yleensä tassulla, jos ne tuodaan liian nopeasti ja liian lähelle – en käytä kynsiä, se ei kuulu tyyliini.

Eläinlääkäri on arvioinut iäkseni 1–2 vuotta, mutta on mahdollista, että olen vanhempikin. Olen asunut koko ikäni isossa kissalaumassa ja siksi toivoisin, että luotasi löytyisi lajitoveri. Jos sulla sitä ei ole, suosittaisiin Harua mun kaveriksi, me ollaan samasta laumasta ja tullaan loistavasti juttuun keskenämme.

Olen täysin valmis rakkauspakkaus sun kotiin, jos sulla on aikaa mulle, ja jaksat antaa mulle aikaa sopeutua elämään ihmisten kanssa.