Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

VARATTU. Miauau! Olen nuori kissaneiti Nasu. Synnyin arvion mukaan 2014 eikä siis kukaan oikein muista oikeaa syntymäpäivääni. Olen kuitenkin kissaneiti parhaassa iässä ja toivon löytävän uuden kodin tätä kautta!

PESUlle tulin ilman omaa syytäni kun edellinen omistajani ei pystynyt minusta enää huolehtimaan. Olen viettänyt elämääni paljon ulkona, mutta nykyään elelen tyytyväisenä sisäkissan elämää, eikä minulla ole enää ulos asiaa. Välillä minut jätettiin vähemmälle huomiolle, joten olen vielä vähän varautunut ja ujo ihmisiä kohtaan, mutta kun rauhassa lähestyt ja alat rapsuttamaan, kuulet kehräykseni. Jäykkyyteni helpottuu, kun pääsen asettumaan hyvään, rauhalliseen kotiin ja tutustumaan rauhassa uuteen ympäristöön! En oikein tiedä mitä tuumaisin lajitovereista, joten voisin hyvin muuttaa kodin ainoaksi kissaksi.

Lempiruokaani en ole vielä löytänyt, joten olen jauhelihaa ja raksuja syönyt tilapäiskodissani. Kuitenkin maistan aina uusia märkäruokia, kun niitä on tarjolla, mutta lautasta en loppuun yleensä syö.

Pidän myös rapsutuksista, enkä leluista ole ollut kiinnostunut. Keksin myös parhaimmat piilot, joten älä pelästy, vaikka joskus katoaisinkin päiväksi. Leikkisitkö sinä kanssani piiloleikkiä?