Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Musta sanotaan että olen oikea rakkauspakkaus, vaikka vielä aristelenkin ihmisten kosketusta. Ilmeisesti se on tämä minun kaunis katse, mikä vetoaa ihmisiin. Olen kesällä 2017 syntynyt tyttö.

Tuijottelen usein sinua suoraan silmiin, osittain sen takia että olen varuillani ja haluan tarkkailla mitkä ovat seuraavat liikkeesi ja osittain uteliaisuuttani. Minua pääsee silittämään, mutta nosto syliin tai pidempiaikainen kiinnipito ovat minulle vielä vähän kauhistus. Leikin mielelläni kanssasi ja toivoisin että kotiasi löytyisi kissakaveri minulle, sillä rakastan kavereiden kanssa juoksemista ja painia.

Jotta sinä ja minä pärjäisimme yhdessä, tulee sinun ymmärtää, että en ole vielä valmis. Olen kissa, joka totuttelee elämään ihmisten parissa vietettyään ensimmäisen puolivuotta lehmien kanssa navetassa. Tarvitsen siis sinulta paljon aikaa, rakkautta, ymmärrystä ja apua, jotta minusta kasvaa rohkea, määrätietoinen pikku-pantteri.