Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

VARATTU
Katso tätä mun otsamerkkiäni. Olen valittu, olen spesiaali, olen loistava taistelija pimeyden voimia vastaan. Hahahaa no ei nyt sentään, mutta oikeasti olen loistava loikkija, utelias tutkija, humoristinen leikkijä.

Olen syksyn 2017 pentuja. Rakastan leikkelettä ja peuhaamista kaverin kanssa. Olen loistava juoksija, ja osaan samalla tehdä mahtavia loikkia erilaisten esteiden yli. Ihmisten kanssa olen vielä varuillani, annan välillä kyllä silittää ja rapsutella, mutta useimmiten väistän kättä. Touhuan mielelläni sinun kanssa, ja uskon että aikaa myöden minusta tulee kyllä oikein rohkea tyttönen.

Etsin kotia, missä sinun elämässäsi on hetki että haluat panostaa kissan kesyyntymiseen. Toivoisin että sinulla olisi siellä minulle kaveri tai sitten toivoisin että paras kissaystäväni Ashita (kuvaus myös näillä sivuilla) muuttaisi kanssani samaan kotiin. Tulen tarvitsemaan paljon rakkautta, aikaa ja huolenpitoa, mutta lupaan että panostus minuun kannattaa ja tulet varmasti rakastumaan minuun korvaisi myöten.