Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Emme ota enempää kyselyitä vastaan tästä pentuparista, tutustuthan muihin kotia etsiviin, kiitos!

Konnichiwa! Me ollaan Michiko eli Missi (tyttö) ja Reiko (poika), suloiset kissasisarukset ihan täältä Pirkanmaalta, vaikka meillä kuninkaalliset japanilaiset nimet onkin.

Me synnyttiin kesäkuussa 2017, ja meillä oli aika kurjat oltavat ennenkö muutettiin tänne meidän hoitajan luokse vuodenvaihteessa. Sen vuoksi meidän piiiitkät turkkimme piti ajella ja Missiltä piti amputoida hännänpää.

Moiset asiat eivät enää meidän menoamme haittaa ja olemmekin varsinainen aisapari, tehdään ihan kaikki yhdessä aina nukkumisesta vessa-asioihin asti – ja vessassahan me osaamme käydä niinkuin pitääkin, eikä me olla kranttuja ruoan suhteen. Siksipä me haluamme muuttaa yhteiseen kotiin, meitä ei kuulemma henno erottaa.

Missi on meistä se rohkeampi ja rrrrakastaa silityksiä, ei meinaa millään saada niistä tarpeekseen, kunhan malttaa leikintimmellyksestä tulla jalkojasi puskemaan kehräyksen säestämänä. Reiko on sitten kasvattanut sellaista äijän roolia, maltillisesti seuraa Missin touhuja, mutta on kyllä houkuteltavissa herkuin ja leluhuiskin lähemmäksi ja myöhemmin varmasti myös huomaa silitysten viehätyksen. Aina joskus Reiko antaa vähän silitellä, kunhan Missi on lähettyvillä.

Ja vaikka me ollaankin nuoria uteliaita kisuliineja, niin jopa Missi on välillä vähän arka, siksi me ei taidettais tulla kovin hyvin juttuun pienten lasten kanssa. Ehkä joskus tulevaisuudessa, kun ollaan saatu viettää mukavaa yhteiseloa kivojen ihmisten kanssa vähän pidempään, kuin pari kuukautta.

Sen me voidaan kuitenkin luvata, että tylsäksi ei ihmisten elämä meidän kanssa käy, me ryhdytään mielellään kanssasi leikkiin, jos huiskan esiin kaivat ja vaikka et jaksaisi, niin painiskelemme keskenämmekin huimilla akrobaattiliikkeillä höystettynä.

Katso videolta: me painimassa, Michiko paijailtavana sekä Reikon leikkiä yksikseen.

Jos susta tuntuu, että sulla olisi paikka kahdelle tällaiselle söpöliinille, niin ota pikaisesti yhteyttä noihin ihmisiin!