Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Olen erittäin kaunis, mustavalkoinen kissaneiti Mandi. Ikää minulla on noin neljä vuotta.

Ensimmäiset vuodet olen ilmeisesti elänyt luonnossa, joten loppuelämäni vietän mielelläni ihmispalvelijoiden hyvässä hoidossa. Olen vielä aika lailla ujo, mutta uteliaisuuteni kyllä lopulta vie voiton. Leikkimisestä pidän ihan älyttömän paljon! Ihan yksikseen sitä vielä teen, koska ihmiset vielä tässä vaiheessa arveluttavat liikaa. Mutta kunhan tästä reipastun, minusta tulee todella ihana ja leikkisä kaveri.

Minut näkee siis yleensä mustana, salaperäisenä salamana, kun teen tarkastuskierrosta asunnossa. Haen kotia, jossa arvostetaan rauhallisuutta. Normaalit kotiäänet eivät minua haittaa, mutta ujouteni takia rauhallinen meno on mieleeni. Ja haluan, että tulevassa kotonani ymmärretään minun etenevän reipastumisessa omaan tahtiini. Paljon on edistystä tullut näiden muutamien kuukausien aikana, jotka olen täällä viettänyt. Olen rohkaistunut aika lailla ja tehnyt samalla selväksi, etten oikein välitä muista kissoista omalla reviirilläni. Olisin siis ehkä onnellisin kodin ainoana kissana.

Terveyteni on mielestäni hyvä ja palvelijani ovat asiasta samaa mieltä. Turkkini kiiltää ja olemukseni on sulokkaan sutjakka. Ruoka maistuu ja energiaa riittää leikkimiseen. Kaikki siis tällä saralla hyvin.