Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Olen noin 3-vuotias kaunis Iines-neiti. Luonteeltani olen erittäin sosiaalinen ja rakastava.

Seuraan ihmispalvelijoitani joka paikkaan, ja pyrin nukkumaankin niin, että joku on vahtimassa untani. Esimerkiksi on ollut hieman epäselvyyttä toimintatavoista silloin, kun haluan nukkua tietokoneen näppäimistön päällä. Muka muuta käyttöä tälle loistavalle päiväunialustalle. Ihmisten omituisia aivoituksia on joskus vain niin vaikea ymmärtää.

Stressaannun kovasta metelistä ja melskeestä, joten haluaisin tulla asumaan aikuiseen kotiin. Mitkään normaalit kotiäänet eivät minua millään lailla hetkauta. Jopa imuri on ihan ok. Kärsin kovasta vatsasta, mutta onneksi tähän on keksitty hyvänmakuiset, helpottavat tuotteet. Ihan mielelläni minä niitä syön! Kuten kaikkea muutakin, siis ylipäätään syön mielelläni. Yksi hampaistani on kuulemma poikki ja sitä varten pitäisi mennä hammaslääkärille. Kuulostaa epämiellyttävältä.

Täällä hoitopaikassa on muitakin kissa-asukkaita, ja olen kyllä tullut hyvin toimeen heidänkin kanssa. Kunhan ollaan ensin rauhassa tutustuttu. En ole kuitenkaan kauheesti osoittanut mielenkiintoa toisiin kissoihin. Voisin siis ajatella muuttavani joko kodin ainoaksi kissaksi, jos minulle pidetään hyvin seuraa, tai sitten muiden sopivanluonteisten kissojen kaveriksi, esim. sellainen kiltti, joka vaadi painikaveria.

Tositarkoituksella, Iines