Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Kurrrr, tässä kaksi kissakaverusta Aku ja Onni, etsimme yhteistä vanhuudenkotia.

Aku-katti on jo noin 15-vuotias vanha herra ja Onni-herra taas täyttää ensi syksynä 10. Emme riehakoi tai rymyä, vaan rentoudumme mielellään loikoilemalla ihmisystävien kanssa sohvalla tai seuraamme kotipuuhia. Olemme kumpikin ihmisrakkaita ja luottavaisia, silitettäviä ja paijattavia kisuja. Puhumme mielellään kanssasi kissaa. Aku on välillä ihan sylivauva.

Aku ottaa kaksi kertaa päivässä kiltisti lääkkeen kilpirauhasen ylitoimintaan. Etsimme rauhallista kotia, entinen omistajamme ei enää vanhuuden vuoksi voinut asua omassa kodissaan ja hoitaa meitä. Löytyisikö sinulta rakastava koti meille sisäkissoiksi ja lämpimiksi vieruskavereiksi elämämme loppuun saakka?