Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon Koditon

Olen Myrsky, nuori, kaunis ja erittäin hurmaava nuori neiti. Ikää minulla on 1–2 vuotta ja etsin seurallista ja aktiivista kotia!

Olen huomannut, että läheisyyttä saa parhaiten, kun ihminen ei pääse pakoon, joten olenkin erikoistunut vessareissuilla sylissä istumiseen ja öisin sängyssä vieressä nukkumiseen. Nukkumisesta puheen ollen, pistämme kyllä välillä kaverin kanssa öisin hyrskyn myrskyn... mutta monesti päivällä on parempi riehua kuitenkin.

Olisi enemmän kuin toivottavaa, että saisin kissakaverin uudessa kodissa, koska olen erittäin kova leikkimään ja painimaan, enkä usko ihmisistä löytyvän tarpeeksi vastusta ninjaotteilleni, saati loppumattomaltakin tuntuvalle energialleni. Olen täällä tilapäiskodissani tottunut isoihin koiriin, ja ne on ok, vaikka toinen niistä välillä yrittää hukuttaa koiranpusuihin, hyi yök! Rrrakastan paijausta ja rrrakastan ruokaa! Hyvää ruokaa tietenkin, kaikkiruokaisena on pakko mainita, että kyllä raakaliha edes joskus maistuu niiiiiin hyvältä!

Vähän ujostelen uusia ihmisiä ja nopeasti lähestyviä liikkeitä, mutta nämä nyt on sellaisia hiljalleen pois opittavia juttuja jos vastapuoli on luottamukseni arvoinen. Oletkin siis sinä luottamukseni, rakkauteni ja aamiaisseurani arvoinen? Tule käymään ja jutellaan.