Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon Koditon

Emme ota enempää kyselyitä Bonosta, tutustuthan muihin kotiaetsiviin, kiitos!

Moikka! Mä olen suurin piirtein kesäkuussa 2017 syntynyt erittäin komea, symmetrisesti raidoittunut kollipoika.

Olen hoikka (tyhmää kun ei saa syödä niin paljon kuin haluaa), mutta kooltani muuten isohko. Tulin joulukuussa PESUlle arkana, mutta sittemmin minusta on muodostunut oikea mamman mussukka. Rakastan rapsutuksia, leikkimistä ja sylissä kiehnäystä. Seisovankin ihmisen niskaan on kiva kiivetä maisemia ihmettelemään, ja öisin on joko hauska köllötellä vieressä tai tappaa pahaa aavistamattoman ihmisen varpaat. Saatan myös repiä tärkeät pöydälle lojumaan jääneet muistilappusi ja joskus teroitan kynsiäni kiellettyihin paikkoihin. Teen tarpeeni aina hiekkalaatikkoon, mutta sen siisteys on minulle tärkeää ja kaivelenkin siellä niin tohinalla, että hiekkaa on runsaasti myös laatikon ulkopuolella. Lempiherkkuani ovat kaikenlaiset kuivaraksut, mutta hotkin hyvällä halulla kitaani myös esimerkiksi raakaruokaa.

Rakastan leikkimistä kavereiden kanssa, ja olen erittäin sosiaalinen muita kissoja kohtaan, joten haluan ehdottomasti kotiin, jossa on minulle nuori kissakaveri. Tulen myös tilapäiskodin koiran kanssa paremmin kuin hyvin toimeen. Rakastan myös lasten rapsutuksia ja legot ovat ehdottomasti lempilelujani. Isomman vierasjoukon pamahtaessa saatan olla vielä aluksi ujo, mutta lopulta huomaan siinä vain mahdollisuuden useampiin rapsutuksiin.