Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Heipä hei! Olen vuonna 2016 syntynyt varsin aktiivinen kollipoika. Haluaisin olla aina kaikkialla ja kaikessa mukana, ja tungen syliin kehräämään ja puskemaan kun olet ollut pienen ikuisuuden poissa (toim. huom. ainakin pari tuntia).

Muita kissoja en ole ikinä nähnyt, mutta ehkä tykkäisin kaverikissasta, joka osasi asettaa mulle rajat. Kaikki ihmisnaiset lankeaa mun charmiini ja lässyttää – ja minä kehrään tyytyväisenä! Miehiä kohtaan vielä suhtaudun vähän varauksella, mutta voisin oppia jopa elämään sellaisen kanssa.

Olen luonteeltani aktiivinen ja tykkään erilaisista älypeleistä ja osaan jopa istua pyynnöstä nykyään. Lempileikkeihini kuuluvat huiskat sekä laserpiste, ja tykkään myös saalistaa heiteltyjä herkkuja, kun jouduin vähän älynystyröitäni hieromaan etsiessäni niitä. 

Mä olen erittäin iloinen ja helppohoitoinen kollipoika, jos vaan pidät huolen siitä että saan leikkiä tarpeeksi. En haluaisi koiria tai lapsia tuleviksi kavereikseni, koska en oikein tiedä miten niihin suhtautua. 

Oothan yhteydessä?