Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Moi ihana ihminen! Olen Kalle, jossain vaiheessa vuotta 2013 syntynyt hurmaava kissapoika. Olen ihmisrakas ja kaikenlainen hellittely, erityisesti maharapsutukset, ovatkin usein parasta mitä on.

Ilmaisen omaakin kiintymystäni puskemalla ja kehräämällä (valikoimalla erilaisia ääniä). Kovin utelias olen luonteeltani, seuraan mielelläni kaikkia kotiväen touhuja ja tarkastan kaikki mahdolliset sopukat. Rakastan myös leikkiä ihmisten kanssa, erityisesti langan jahtaamisesta ja lentävistä höyhenistä menen aivan höperöksi. Itsekseni en oikein osaa leikkiä (paitsi ihan lyhyitä hetkiä), kaipaan siis reilusti yhteistä leikkiaikaa. En ole sellainen kissa, joka viihtyisi itsekseen pitkiä aikoja. Tekemisen puuttuessa saatan alkaa pyytämään huomiota sellaisillakin tavoilla, joista ihmiset eivät oikein välitä.

Kissakaverista saattaisin tykätä, hyvin aktiivinen ja reipas kun olen. Kaverin täytyisi kuitenkin olla myös aktiivinen ja innostunut, arat ja ujot älkööt vaivautuko, teitä saatan ruveta ärsyttämään. Aivan pienten lasten kaveriksi en ehkä sovi, koska en osaa aina leikin tai rapsutusten tuoksinnassa varoa kynsiäni, innostuksissani saatan joskus näykkäistäkin. Nopeita liikkeitä ja kovia ääniä myös säikähdän. Näössä ja kuulossa minulla taitaakin olla hieman häikkää – mutta ei pahasti, ei se juurikaan vauhtia hidasta. Useimmiten tulen luoksesi vaikka hieman kauempaakin kutsuisit. Muuten olen hyvässä kunnossa, eläinlääkärikin juuri kehui lihaksiani!

Minusta saat ihanan ja aktiivisen kissakumppanin. Olisiko sinun luonasi minulle sopiva ja rakastava loppuelämän koti?