Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Olen nimeni mukainen kaunis kissaneiti. Naiseltahan ei saisi ikää udella, mutta voin paljastaa olevani noin 1-vuotias.

Saatan aluksi vaikuttaa diivalta, mutta kun olen saanut tutustua rauhassa omassa ajassani, olen oikea sylikissa. Olen ikäisekseni rauhallinen ja keskitynkin näyttämään nätiltä. Välillä sentään annan leluhiirille kyytiä.

Toivoisin uudesta kodista löytyvän rauhallisen kissakaverin. Hiekkalaatikolla käyn neitimäiseen tapaan sievästi ja kelpuutan yleensä minulle tarjotun ruuan.

Muuta vaivaa minusta ei löydy, kun vain pientä hellyysaggressiota: saatan aluksi ottaa hampailani kiinni, mutta en pure. Tämä ilmiö on kyllä hälvenemään päin. Tästä syystä en kuitenkaan sovellu pienten lasten perheseen. Jos sinulla on pienen kissaneidon paikka kotonasi, olisin halukas täyttämään sen tyhjiön!