Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Hei te kaikki ihanat kotiehdokkaat! Täältä kirjoittelee kaupunkilaistunut maalaispoika. Olen iältäni 2-3-vuotias ja olen ruuminrakenteeltani urheilulinen.

Tykkään olla kaikissa arjen askareissa mukana ja pyrinkin aina auttamaan, esim. osaan ottaa pyykitkin pois kuivumasta. Vielä en osaa niitä laittaa kaappiin, mutta olen halukas oppimaan! Olen hyvin hellyydenkaipuinen ja haluankin vain rakastaa. Tykkään tulla kehrämään luoksesi ja änkeänkin syliisi. Iltaisin käperryn viereesi ja pusuttelen sinut hereille aamuisin. Pidän itsestäni huolta asioimalla nätisti hiekkalaatikolla. Olen avarakatseinen ruualle, joten odotan innolla ruuanlaittohetkiämme.

Entisessä suhteessani minusta ei pidetty niin hyvää huolta, joten hampaani tarvitsivat pientä huoltoa, mutta olen eläinlääkärinkin mukaan taustoistani huolimatta oikein terve poika. Kunnostani pidän huolta leikkimällä leluilla ja kiipeilemällä.

Olen siis aktiivinen kissapoika, joten toivoisin leikkisää kissakaveria, joka tykkäisi painileikeistä. Lapsia en ole nähnyt, mutta uskoisin tykkääväni heistä, jos he vain osaavat lukea kissojenkieltä. Pienen koiran kanssa olen tullut toimeen ongelmitta. Te kaikki yksinäiset ja rakkautta kaipaavat kotiehdokkaat, soitelkaa!