Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Olemme Kristoff (paksuraitainen) ja Olaf (ohutraitainen), heinäkuussa 2017 syntyneet veljekset.

Elämämme ensimmäisen katon päämme päälle saimme joulun välipäivinä. Piileskelimme ensimmäiset viikot sängyn alla, olihan lämmin ja turvallinen ympäristö aivan ennennäkemätön asia. Ajan kuluessa meistä kuoriutui mitä uteliaimmat ja veikeimmät pojankoltiaiset.

Minä Kristoff olen ollut alusta asti veljeksistä rohkeampi, ja olenkin näyttänyt ujommalle velipojalle hyvää mallia muun muassa siitä, että ihmiset on ihan hyviä tyyppejä. Seuraan mielelläni päivittäin ihmisten touhuja, Olafin tarkkaillessa vähän kauempaa vaikka raapimispuun suojista.

Yhdessä intoudumme rajuihin takaa-ajo- ja painileikkeihin. Nauttimme aktivointileikeistä erilaisten herkkujen avulla, ja joka ikisen sulkalelun sulat ovat saaneet kovaa kyytiä.

Tulemme hienosti toimeen leikki-ikäisten lasten kanssa. Olaf ei varsinaisesti vielä ole löytänyt rapsutuksien ihanuutta, mutta hakeutuu rohkeasti ihmisten lähelle, ja antaa pieniä hetkiä silitelläkin. Kun pojan luottamuksen voittaa, kuorutuu siitä varsinainen kehruukone. Minä taas olen toista maata; nautin rapsutuksista ja ihmisen läheisyydestä, ja hakeudun iltaisin kainaloon nukkumaan.

Etsimme yhdessä tasapainoista, kissanpentujen kolttosia ymmärtävää kotia. Vastakkaiset luonteemme tuovat elämään tasapainoa ja meistä on valtava turva toisilleen. Olemme ehdottoman sisäsiistejä sekä kaikkiruokaisia.