Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa Koditon kissa

Miau, mä oon Hemmo! Olen arviolta 4-vuotias kollipoika ja etsin rakkautta tosi tarkoituksella ihan koko loppu elämäni ajaksi!

Aluksi minua saattaa vähän jännittää, mutta sitten kun kotiudun, niin tulet huomaamaan, että olen tosi kiltti ja aktiivinen poika, ja rakastan muita kissoja ja koiria (rauhallisia) ja ihmisiä ja RUOKAA! Päivän aloitan aina tärkeimmästä asiasta eli aamupalasta, sen jälkeen minulla on aikaa rakastaa niin kauan kun on sitten päivällisaika ja sen jälkeen taas illalliseen asti :) Aamupalan jälkeen haluan palvelijani syliin, ja siinä kehrään ja köllöttelen kuin pieni vauva, rakastan rakastaa, ja minua pitää rakastaa täysillä ❤️

Olen myös innokas leikkimään, huiskalelut ja pallot on suosikkejani, ja palloja pyörittelenkin päivän mittaan useaan otteeseen. Tarvitsen ehdottomasti itselleni kissakaverin! Senkin lisäksi minua pitää leikittää, ja minulle pitää antaa paljon aikaa, joten otathan sen huomioon, jos tarjoat minulle kotia!

Olen myös FIV-positiivinen, joten uudessa kodissani olevan kissakaverin pitää olla myös FIV-positiivinen. Kissakaverini tulee olla myös kiltti, koska minäkin olen kiltti ja herkkä poika, ja ansaitsen kaverin, joka osaa arvostaa tätä rakkauden määrää! Sopivia kissakavereita voisivat olla PESUn kissoista esimerkiksi Boromir, Nepeta, Jyry, Jerry Lee, Kiki tai Ässä.

Muutan mielelläni kotiin, missä ei olisi ihan pieniä lapsia, koska saatan pelästyä äkkinäisiä liikkeitä. Kun kellahdan selälleen rapsutuksia vastaanottamaan, niin saatan ottaa käden haliotteeseen, ja sitä pieni lapsi ei välttämättä ymmärrä. Mutta leikin ja annan lasten myös helliä minua, kunhan tekevät sen ohjeiden mukaan, rakkaudellani ei ole rajoja ;)