Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa Koditon kissa

Mauskista mau! Kotia etsii arviolta noin neljävuotias aktiivinen ja kauniskasvoinen kissaherra.

Olen hankkinut elämänsä seikkailuissa FIV-positiivisuuden. Olen hiukan ujo vielä, mutta silti todella leikkisä ja siksi kaipaankin FIV+ kissaseuraa, jota kiinnostaa leikit sekä yhteiset pesu- ja unihetket. Erityisesti painiminen ja kissakaverin läheisyys kiinnostavat minua.

Parhaiten minuun voi ottaa kosketuskontaktia esimerkiksi ruokailun yhteydessä, ja saatanpa jäädä niille sijoilleni nauttimaan silkkiturkkini silityksestä hiukan kehräten. Leikkiessä tulee tietenkin nälkä, joten ruoka ja herkut maistuisivat melkeinpä aina! Jaksathan siis leikittää minua ja kesyttää minua pikkuhiljaa. Lapsiin ja muihin eläimiin en ole tutustunut, joten niihin suhtaudun varauksella. Leikkiessäni en osaa aina täysin varoa kynsiäni tai hampaitani, vaikka vain hellästi otan kiinni, mutta siksi pikkulapset eivät ole ehkä sopiva vaihtoehto. Minulla on muuten melko miehekkään kantava ääni, jota voin joskus teille esitellä. Kuulumisiin siis!