Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Purr! Minun nimeni on Vilja. Olen paljon kokenut kissamamma, ja nyt etsin itselleni kotia, jossa saisin hyvää huolenpitoa.

Ikääni ei ole tarkalleen arvioitu, mutta alkuelämäni olen viettänyt kurjissa oloissa ja minussa näkee ulkokissana elämisen jäljet. Olin hyvin kipeä, kun tulin sijaiskotiini, ja täällä nämä vähän pelottavat ihmiset ovat tehneet paljon asioita, jotta vointini olisi mahdollisimman hyvä. Siksi tilapäiskotini ihmiset ovat sitä mieltä, että tarvitsisin jatkossakin sellaisen kodin, josta löytyisi paljon aikaa, jaksamista ja osaamista panostaa minun hyvinvointiini.

Olen lempeä muita kissoja kohtaan, olenhan hoivannut useat pennut. Olen kova tyttö purisemaan ja se ihastuttaa minun hoitajiani. Joskus innostun leikkimäänkin.

Toivoisin uudelta kodiltani rauhallisia ja kilttejä kissakavereita, joiden kanssa voisi vaikka joskus vierekkäin nukkua. Ihmisiä minä vielä vierastan, mutta olen rohkaistunut heidän kanssaan enemmän päivä päivältä. Pikkulapset ovat liian vilkkaita minulle.

Minusta on ihanaa kun täällä saa hyvää lihapitoista ruokaa, sillä minun ihoani alkaa herkästi kutittamaan, jos ruoka ei ole laadukasta.

Tilapäiskotini ihmiset sanovat, että heitä surettaa, miten sairaaksi olin ennen tänne tuloa ehtinyt, mutta he ovat myös onnellisia siitä, että ehkä juuri sinä voit tarjota minulle turvallisen, lämpimän ja rakastavan loppuelämän kodin.