Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissa

VARATTU. Miu! Olen n. 3-5-vuotias suloinen ja upean kaunis pitkäkarvainen Halo-tyttö ja etsin itselleni kissakaverillista kotia.

Olen luonteeltani vielä hieman ujo ihmisiä kohtaan, mutta tilapäiskodissa asuessani luottamuksen rakentuminen on lähtenyt hyvin käyntiin. Saapuessani tänne olin aivan kauhusta kankeana, kun ihminen lähestyi minua, niinpä asuin ensimmäiset viikot piilopaikassani sohvan takana. Pikkuhiljaa aloin huomaamaan, että ihmiset kohtelevatkin ihan mukavasti meitä kissoja ja kaiken lisäksi antavat vielä ruokaakin! Niinpä päätin kömpiä pois piilostani ja alkaa tarkkailla ihmisiä.

Uskallan nyt jo viettää aikaa ihmisten seurassa ja rohkaistun päivä päivältä enemmän. En vielä tiedä uskallanko koskaan mennä ihmisen syliin, mutta ainakin olen mennyt jo viereen kehräämään kovaäänisesti. Siihen uskaltauduin täällä asuvan kissakaverini rohkaisemana ja esimerkkiä seuraamalla.

Ujouden lisäksi luonteenpiirteenäni mainittakoon kiltteys! Olen erityisen kiltti lajitoveriani kohtaan, kujerran ja pusken aina törmätessämme. En ole tehnyt täällä asuessani mitään kiellettyä. Osaan käydä nätisti hiekkalaatikolla. Varsinkin ilta-aikaan innostun leikkimään itsekseni pienillä leluilla tai räsymaton naruilla. Luottamukseni karttuessa tulen varmaan tulevaisuudessa antamaan ihmisenkin leikittää minua!

Haluaisin päästä kotiin, jossa minulla siis olisi kaverina sosiaalinen kissa, jolla ei ole liian rajuja leikkejä. Pidän rauhallisuudesta! Omalta ihmiseltäni toivon kärsivällisyyttä, tulen kyllä lähemmäksi, kunhan saan vaan tarpeeksi aikaa. Aiempaa kokemusta kissoista olisi hyvä olla. Lasten seuralaiseksi olen kuitenkin liian ujo, koiria en ole koskaan tavannut. Olisiko sinulla tarjota etsimäni rakastava koti?